Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjghgfhgfh

dziewczyny mnie nie lubią bo jestem atrakcyjna.

Polecane posty

Gość kolomotywa
Mam 21 i sama świadomie się od wszystkich odcinam. Nie z powodu o ktorym Ty mowisz...moze troche. Ale wiem, ze za chwilę obgadają mnie. Nie lubię się przed nikim otwierać, bo ludzie obracają czesto wszystko co im powiem przeciw mnie. Mam jedną koleżankę taką, której dużo mówię i chłopaka. Wystarczy mi to. Na imprezy też nie chodzę. W ogóle nie prowadzę życia towarzyskiego.

Gość jkjghgfhgfh
Biore w d u p k e duże penisy. Niech piszą właściciele zaganiaczy powyżej 21cm. Duże pały! To jest to ! Uwielbiam być zapychana takim w nocy i z rana! Ps to tylko taka moja mała dygresja. Wróćmy do tematu. Piszcie proszę.

Szczerze mówiąc, jest w tym pierwotnym stwierdzeniu wiele racji. Atrakcyjniejsza w wyglądzie dla samców osobnica jest zagrożeniem dla innych, wszak będzie rodzić lepsze jakościowo dzieci, bo niestety wygląd również jest zdeterminowany poprzez nasze cechy genetyczne, im ładniejsza, jurna tym lepiej, jesteśmy zdrowsi, mamy "lepszy" dla tych samców zapach, tzw.feromony ( można sobie kupić). Dlatego inne samice Ciebie nie lubią, prawo stada...

Gość naprawdę uważasz że jesteś
atrakcyjna? Nie rozśmieszaj mnie dziewczyno. Brzydka nie jesteś ale bardzo atrakcyjna też nie. Przeciętna! Bardzo! Więc o atrakcyjność tu naprawdę nie chodzi.

Gość naprawdę uważasz że jesteś
jądro ciemności? co to znaczy?

Gość Neah
Apropos kolegi - chuj pisze się przez CH a nie H.Po drugie - temat jest głęboki i poważny, proszę posłuchać Lwa Starowicza - brzydkie babska zawsze gromadzą się w stada, tam w żałosnym azylu leczą kompleksy.Czemu? Bo w Dżungli nie mają szans.Kobietko Kochana - olej brzydkie towarzycho i na zawsze zapamiętaj - KRUKI LATAJĄ STADAMI, A ORŁY SAME.Pozdrowienia dla Ciebie - DBAJ O SIEBIE :)NA POCHYBEL s**OM:)))))i Tak wszyscy ich faceci są Twoi (tu jest pogrzebany pies)buziaki.Nie daj się!!!Dostałaś od natury coś oczym inne mogą pomarzyć - ROZUMIESZ????BUZIAX

Gość ouewhiuheriuh
co za BZDURY! albo jestes juz tak zadufana w sobie i masz paranoje. uwazasz sie za jakis ideał? myslisz, ze nie masz zadnych wad i jak cie ktos nie lubi to od razu przez zazdrosc? ja znam wieeele na maxa atrakcyjnych dziewcza, ktore przy tym sa sympatyczne i maja ten urok osobisty ze wszyscy ich lubia. sa tez takie atrakcyjne i zadufane w sobie chamki, za ktorymi nie wiele osob przepada i one sobie wlasnie wmawiają ze to przez zazdrosc :D

Gość autorrr
nie wierze nawet na glupim forum jak tak napisalas wszyscy odrazu neguja i wyzywaja z zazdrosci