Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko13

tako jumper x - praktycznie

Polecane posty

Gość pytanko13

Mam zamiar dokonać zakupu tego wózka. Wszystkie opcje które posiada jak najbardziej mi odpowiadają. Proszę o opinie, co myślicie o tym wózku. Z góry dziękuję.

Gość jumper x
tez bralam pod uwage dopóki nie sprawdziłam jak sie "zachowuje". Prowadzi sie fajnie ale przy próbie kołysania góra-dół "odskakuje" czyli kiepska amortyzacja.

Gość normalna_normalnie
jesli chodzi o amortyzacje to wychodzi na to że miałas twarda amortyzacje a można zmienic ja na miekka i wtedy nie odskakuje (pod stelazem koło koł z obu stron zmienic Przycisk)-(jesli tak to mozna nazwac- posiadaczki wiedza o co chodzi ) SZCZERZE POLECAM TEN WÓZEK !

Gość Ludmila Kasimirovska
Będzie ci się psuł i skrzypiał.

Gość blanka82
Ja też chce kupić ten wózek i slyszalam o nim same dobre opinie.

Ma go moja siostra i nie jest taki fajny z bliska, jak się wydaje na zdjęciach w necie. W rzeczywistości jest trochę klockowaty i serio - skrzypi. Człowiek ma wrażenie, że zaraz się rozleci. A ty ile go już masz? Może dopiero co zaczęłaś go używać? Ten o którym piszę ma już z jakiś rok i nie jest tak bajeczny jak piszecie.

No to zdaje się, że siostra miała pecha. :) Ja natomiast, nauczona jej przykładem, kupiłabym od razu coś porządniejszego (nawet ze starych kolekcji, ale porządniejszego). Jeszcze nie mam swoich dzieci, więc piszę hipotetycznie, ale solidniej wygląda dla mnie Quinny i Maxi-Cosi niż te polskie wynalazki. No ale jak mówię, to tylko moje indywidualne zdanie, a ile osób tyle pewnie opinii. :)

Na Allegro przepłaca się za wiele rzeczy... nie rozumiem, czemu cię to tak strasznie dziwi? Ja też sprzedaję używane rzeczy które wyglądają jak nowe za kasę tak wysoką, jak za nową rzecz. Jak ktoś chce zarobić, to musi szukać jeleni. :) I po to jest Allegro.

Ja bym kupiła jakiś nieużywany starszy model Quinny Speedi i do niego starszy nieużywany model Maxi-Cosi Citi, a po tem całość sprzedała za dużą kasę na Allegro i przeznaczyła pieniądze na lekką spacerówkę parasolkę (starszego nieużywanego Maclarena) i jakiś rower dziecięcy. :)

Oooo, o to dokładnie mi chodziło. :) Dzięki!

W sensie - o takie właśnie połączenie/kombinację wspomnianego wózka i fotelika.

Gość pająkowa
Mam ten wózek . ciężki ale rewelacyjny:-)

Gość Queeni Speedi nie są ciężkie.
To są jedne z najlżejszych wózków na rynku. Nie wiem o czym piszesz? Wiadomo, że nie jest wagowo porównywalny do spacerówki parasolki, ale ciężki to on na pewno nie jest. Lżejszy od Tako na bank i zdecydowanie bardziej trwalszy.

Gość Quinny Speedi nie są ciężkie.
Sorry, Quinny miało być oczywiście...

Ja nie polecam ze względu na bardzo małą gondole,pozatym jesli chcesz w zestawie z fotelikiem to ten fotelik jest tylko do 10kg i z tego co wiem nie przeszedł testów bezpieczeństwa.