Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona30sm4gg

Czy test sie pomylil ?!?!?!?!pomocy

Polecane posty

Gość ona30sm4gg

13 gru 09 powinnam dostac okres . mija juz 16 dni i nadal go nie mam . test robilam tydz( jakies 2 tyg od stosunku) temu wynik negatywny. Dwa dni temu, rano zauwazylam jasnobrozowe plamienie ktorego juz nie mam . brzuch boli mnie ciagle ale teraz glo jajniki . czasem dwa czasem jeden a piersi bola od jakis 4 dni . Mam powtorzyc test czy jak ???? dodam ze ostatnio dwa razy spozniel mi sie okres o 5 dni wlasnie powtorzylam test i wyszedl pozytywny juz kompletnie zglupiaam ! mogl sie mylic ???

Gość cobygdyby
Test na dwie kreseczki raczej sie nie myli...Ja kochałam siez chłopakiem tydzien po okresie, bez zabazpeiczenia. okres miałam 18 grudnia, zwykle trwa 3 dni...i mam raczej regularne cykle bo co 28-29 dni..Troche się boje że moglismy coś stworzyć...

Gość Ciąża
Test się nie pomylił. Ale warto zrobić badanie krwi bHCG dla upewnienia. Cobygdyby - jeśli się kochałaś i miałaś śluz wodnisty, albo ciągnący, to wzrasta prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, ale i tak myślę, że trzeba na spokojnie podejść do tematu... Jeśli w 10 dniu cyklu się kochałaś i zakładam, ze masz owulacje między 14 a 17 dc, to ryzyko jest, ale niewielkie. Plemniki średnio żyją w sprzyjającym środowisku ok 72 godzin (3 doby)...

Gość lolita20
kochalas sie bez zabezpieczenia????? warto jeszcze raz test powtorzyc

Gość autorko radze ci zrobic
jeszcze jeden test. od razu sie pojawila druga krecha?