Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasz92

penis

Polecane posty

Gość lukasz92

CZY 21 CM TO JEST DUZO?? dodam jescze że nie jest on za gruby Czy mogę mieć jakieś problemy podczas stosunku>>

Gość lukasz92
coś więcej czyli co?? dodam jeszcze że jestem prawiczkiem ale zamierzam zmienić to w najblizszym czasie no i nie iwem ci więcej:P

Gość lukasz92
odpowie mi ktos jeszcze??

Z taką lancą to pewnie często będziesz miał problem. Właściwie nie ty tylko dziewczyna... Z dziewicą to pewnie całkiem nie wyjdzie...

Gość lukasz92
dlaczego nie wyjdzie?? bo nie bardzo rozumiem;/

Gość FMDKLS
rus1 bzdury opowiadasz, wiem z doświadczenia :D

Gość jak kobieta ma ciipe jak wiadr
to nie masz sie czym przejmowac.

Gość nie bedzie problemu
aby znalezc laske na takiego fiuta , tyle rozjechanych galerianek i ulicznic jest w polsce ze napewno sie pare znajdzie

Gość _Misiek_
Troche zbyt długasny i nie będzie cały wchodził. Ale w końcu ważne jest to aby kobieta była zadowolona.

Gość lukasz92
no a jaki probem mogę mieć z dziewicą??? prosiłbym też o wypowiedz Panie

Gość RikkiTikkiNarkotykki22
Bo dziewicę boli. Wielu facetów nie umie rozdziewiczać, pchają w dziewczynę, jak w wór na spermę. A z dziewicą trzeba albo powoli i delikatnie, żeby nie bolało, albo jednym silnym pchanieniem, wtedy będzie boleć silniej, ale dużo krócej niż przy metodzie 1. Nie można wpychać dziewicy całego ani robić z nią tego od tyłu i za pierwszym razem musi być mocno podniecona. To wszystko tyczy sie jej 1 , 2 i 3 stosunku, jeśli kobiecie zostały jeszcze strzępki błony, to też 4. Za 5, 6 już można powoli płynąć na całość. No, bo dziewicy będziesz mógł włożyć z tak dużym tylko nie wielę ponad końcówkę, gdzieś na 5 cm, żeby rozdziewiczyć, bo głębiej-wiadomo-boli! Nie można od tyłu, bo jest glęboka penetracja, patrz wyżej. No. Ale jak trafisz na doświadczoną, to Ci raczej wyjdzie. Doświadczone studentki i kobitki koło 30 najbardziej lubią duuże penisy właśnie. Pamiętaj, jak coś, co Ci mówiłam: -Są 2 metody rozdziewiczenia. -Dziewicy się nie pcha z całej siły. -Nie wkłada całego (zwłaszcza, jeśli masz tak dużego!) -Nie bierze od tyłu, -Tyczy się to kilku następnych razów też. -I trzeba ją bardzo podniecić. -Powinno być to dla niej wyjątkowe przeżycie. Wtedy może Ci się uda i piszę to jako kobieta. Pozdro Rikki Tikki.

Gość FMDKLS
no przeciez Ci odpowiedziałam

Gość lukasz92
dziękuje Ci Rikki Tikki za wyczerpującą wypowiedź sam jestem prawiczkiem to juz zaczynam się martwić że 1 raz może nie wyjść;/

Gość poka poka poka
poka fote

Gość lukasz92
nie nie aż tak chudy wiesz dość gruby ale wiesz nie aż taki najgrubszy chyba Cie pogieło nie będę wstawiał żadnych zdjęcia na forum A może jest jakaś chetna Pani z Białegostoku i okolic żeby mnie rozdziewiczyć xD??

Sądząc po Twoim roczniku, masz 17 lat. Ha, przeciętny, a nawet młody wiek. Dziękować nie ma za co . Ale wiesz, czemu kobiety nie chcą z prawiaczkami? Bo prawiaczek, który pierwszy raz widzi zupełnie nagie ciało czasem kończy po 3 min. albo na sam jego widok, a kobiety tego nie cierpią. Jak masz zaprawienie w oralu, to będzie pod tym względem łatwiej. To mało prawdopodobne, żeby pierwszy raz Ci nie wyszedł. Milionom mężczyzn wychodzi. Aha, dziewica przy swoim 1, 2 a nawet czasem 3 czy 4 stosunku krwawi. Nic nie jest nie tak, 40 do 60% kobiet przy utracie cnoty krwawi i nie ma się czym przejmować. Tylko uprzedzam, żeby nie było, że robicie to w domu któregoś z was, a ulubione prześcieradło ciotki gertudy ma krawą plamę. :D . Może też nie krawić, ile kobiet, tyle cnot. No cóż. Pomogłam ? ;) .

Gość poka poka poka
poka fote albo spadaj i możesz marzyć dalej że kiedyś w przyszłym życiu będziesz miał 21cm

Gość lukasz92
no oczywiście że pomogłaś;P

Dzięki. XD. masz jakieś zaprawienie w oralnym, analanym itp. czy dopiero pierwszy raz dobierzesz się do nagiej kobiety?

Gość lukasz92 516330737wp.pl
mam doświadczenie w ssaniu mojego tatełe, czasem też napada on na mój anus

Ups, kochany podszywie pod Łukasza, nie skasowałeś swojego nicku. :D .

Gość lukasz92
nie rozumiem takich ludzi którzy sie pod kogoś podszywają żal mi ich po prostu... a co do twojego pytania to nie miałem doczynienia z nagą kobietą i będzie to mój pierwszy raz heh:P ale bym miał jeszcze kilka pytań i jak juz jesteś taka miała i na te mi odpowiedziałaś to może dała byś mi swoje gg wysłała byś na email by tych pytań trochę jest:P

napisz na e-mail te pytania: hot-lilia22@wp.pl Obecnie na nim jestem i mogę odpisywać. :) Z chęcią odpowiem.

Gość lukasz92
wypowie się ktoś jeszcze??

Gość 2latka
ło 2 latka mineły :D

Nie liczy sie rozmiar,tylko technika... Choc przyznaje ze jako kobieta lubie duze penisy :)