Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marian P

Moja dziewczyna ciagle sie o cos obraza

Polecane posty

Gość Marian P

Moja dziewczyna ciagle sie o cos obraza ostatnio siedzialem z kolegami poszlem z nimi do baru i ona dzwoni do mnie i pyta co robisz mowie ze siedze kolegami w barze a ona na to fajnie ze mi dalej znac i dupla telefonem a wczesniej sie z nia widzialem i mowielm ze ide do kolegow tylko ona jest taka ze mam do niej dzwonic co godzine i sie jej meldowac xD no i zaczela pisac swoje smsy typu jak jestes z kolegami to zapominasz o mnie zastanow sie czy naprawde chcesz ze mna byc z niczegoi robi zaawsze wielka wojne jestesmy ze soba juz rok ale pomalu mam jej dosyc i niewiem czy niezakonczyc tego zwiazku bo ona ma trudny charakter czesto placze3 o byle co jest zarazem barrdzo uczuciowa i prubuje robic ze mnie pantofla i jak jej to nie wychodzi to sie obraza na mnie

Gość wiem cos o tym a ona ma proble
jets glupia dziewczynka, niedojrzala do zwiazku. co to znaczy meldowac sie co chwila? powiedz jej, ze komorka jej we lbie napierdolila, a jak chce sobie kogos na smyczy trzymac, to niech sobie psa wezmie i niech sie zachowuje jak kobieta, a nie jak kretynka. i niech sie obrazi. jest dzieckiem i nie wie, po co jest telefon.

Gość ona ma problem psychiczny
powaznie. to bluszcz i toksyk, a nie kobieta. wasz zwiazek sie rozpadnie przez to.

Gość Marian P
meldowac co godzine to znaczy zebym dzwonil do niej gdzie jestem co robie

Gość takei są najgorsze...
i pisze to jako kobieta :O

Gość Marian P
da sie to jakos wyratowac daloby rade ja zmeinic bo jesli nie to ja skoncze zwiazek z nia

Gość Marian P
dotego jest strasznie wredna potrafi obluzgac nawet swoja przyjaciolke mojego brata czy nawet narzekac na moja matke czy swoja

Gość do psychloga albo psychiatry
znam takie dziewczyny też...

Gość 111111111111bbbbbbbbbbbbbbbbbb
aj tam. też taka byłam, ale mi juz prawie przeszło. widocznie przyzwyczaiłeś ją do ciągłych smsków i zabiegania o nią a teraz zacząłeś ją zlewać i dlatego ona tak reaguje. musi sie oswoić z nową sytuacją. ja jestem z facetem 5 lat i różne fazy związku przeszliśmy. rozstawaliśmy się na krótko, ale jakoś wracaliśmy. teraz zaczęłam się już mniej tym wszystkim przejmować i też zaczęłam wychodzić do pubów z koleżankami i nie spowiadam mu się z tego i też mnie przestało obchodzić, że on gdzieś sobie idzie. dzwonimy w ciągu dnia ze dwa razy do siebie. smsów wcale nie piszemy i jest ok. do wszystkiego z czasem się można przyzwyczaić.a wy to byście tylko wszystkich rzucali!!!

Gość do tej wyżej brawooooo
po prostu DOJRZAŁAŚ I PRZESTAŁAŚ BYĆ HISTERYCZKĄ I GÓWNIARĄ:D wszystkiego najlepszego w nowym roku!

Gość do tej wyżej brawooooo
"o wszystkiego z czasem się można przyzwyczaić.a wy to byście tylko wszystkich rzucali!!!" no a wy sie nie rzucaliscie co chwila i nie wracaliscie do siebie?:D:D:D:D:D:D:D:D

jenyyyyyy kiedys nie było komórek i ludzie sie kochali,kochają do dzis i tworzyli/tworzą piękne związki. Te komórki to przekleństwo jakies :P A tak powaznie,to faktycznie dziecinna ta Twoja Pani.Ona sie juz raczej nie zmieni ;) A swoją drogą,moze sam ją przyzwyczaiłes do tego na samym początku,teraz jest juz inaczej i dlatego tak sie zachowuje,bo kiedys pisałes/dzwoniłes co chwile a teraz juz tego nie ma :D

Gość 111111111111bbbbbbbbbbbbbbbbbb
heh... dziękuje i wzajemnie kolego czy koleżanko:) No, może faktycznie dojrzałam, ale też to kwestia przyzwyczajenia, bo mój facet na początku bardzo dużo pisał, często się spotykaliśmy, mówił mi o wszystkim a nagle sie to urwało i ciężko mi się było oswoić z nową sytuacją.

Gość kartel :*
nie pisz do niej i nie dzwon bo ona ciagle chce zebys wchodził w jej dupe i podlizywał sie. pierdol ten system! poczekaj a sama sie odezwie!!! serio. miałem tak już kilka razy :P NARA

Gość mm dzieffczynka :D
rozumiem.. też byłam w takiej sytuacji... o wszystko się obrażałam,aż do tego stopnia,że po 3 latach się rozstaliśmy. Później po kilku miesiącach się zmieniłam,chciał wrócić,wróciłam.. on zaczął się tak zachowywać,bo stwierdził,że chce żebym zobaczyła jak on się czuł.. a ja prosiłam by tego nie robił,bo popełniłam błąd,każdemu się zdaża.. ale on robił to dalej.. rozstaliśmy się i jak narazie nie wracamy, chociaż on chce.. ja się zmieniłam naprawdę bardzo, dlatego nie chcę powracać do tego co było kiedyś.. on mi tego nigdy nie wybaczy.. mimo,że ja już nie obrażam się praktycznie wcale. (no o jakieś bardzo poważne rzeczy to tak,ale o błachostki,nie)

Gość łatafak
siema też jestem w takiej sytuacji podobnej...jestesmy razem juz 5 lat w polowie zwiazku bylo bardzo zle ,plakala i fochowala sie o szkole ze ona nieda rady zaliczyc egzaminów itd. a ja ze jej nic pomagam nie wspieram,ze wszystko na jej głowie,wypominala mi różne żeczy z pszed paru lat nawet takie co jeszcze niebylismy razem,to nawet nie byly zle zeczy.tylko jak sie kłucilismy i juz wiedziala ze niema racji to sie bronila wszystkim.Teraz zaczyna sie wszystko na nowo.Np ostatnio jej ojciec niezmył po sobie taleza po obiedzia no i ona musioala wszystko pozmywac ,oczywiscie odbilo sie to namnie.Zaczela strasznie bluzgać-zwracam jej uwage czemu ty tyle klnieszn nieklnij-no to ona ,ZE BEDZIE BLUŻNIŁa KIEDY BEDZIE CHCIAŁA,i klnie specjalnie jeszcze wiecej....Kiedyś też jej mniałem dosyc i sie bałem jej zostawic,bo ja kochalem i nadal ja kocham.Ale juz niechce chyba pszez to znuw sie czolgac niewytrzymuje -czasami boje sie ze jej wyp....dole ,aja raczej mam spokojny charakter.A NAJLEPSZE jest to że chce za mnie wyjsc- to co bedzie w małżeństwie,nawet o tym niemysle....poradzcie cos....

Gość Uga Buga Buga
na twoim miejscu rzucil bym ja odrazu . Daj se spokoj z taka psychiczna kobieta . pozdro .

Gość diablica z rogami
kobieta bluszcz :D

Gość gość
powiedzi jej ze potrzebujesz prywatnosc,ze nie chcesz zeby cie kontrolowala.chodzi mi o to zebys nie dzwonił do niej co godzine.a jak nadal bedzie cie kontrolowala to zerwij z nia.

Gość jackob
Ja powiem tak. Ja mam taki sam problem tylko bez meldowania. Obraza sie o byle co . A bo to nie domylsle sie zeby jej cos podac a bo malo co z dzieckiem posiedze. A to w domu nie posprzatane. A ja pracuje. Nawet zlosci sie ze duzo pale. Gadam z nia na ten temat. To znow wybucha ze jak zawsze to jej wina. Nawet siostra jej to mowi zeby sie ogarnela a ona co? Obraza

Gość gość
może się obraza, bo nie umiesz pisać po polsku...

Gość gość
dziś każda kobieta chce kontrolować faceta zostań KAWALEREM SINGLEM