Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tycjan Piekny

Dlaczego faceci wolą być sami niż spotykać się z PUSZYSTYMI BABSKAMI?

Polecane posty

Gość oinuiobiua
Tycjanie wstydź się :o

te podszywacz chcesz mi zapodac? dawaj, ale to bedzie twoj ostatni raz

Gość Ludzie uwaga znów
TEN CELEBRITY-PEDAŁ SIĘ PODSZYWA NA CZARNO POD KOBITY!

I szkoda tylko, że na twoich topikach takie głupki piszą. Mają tak marny poziom, że pewnie nudzi cię dyskusja z nimi. Czemu mnie to nie dziwi?

Gość Te Rus1na
Jesteś kobieta ?

Dobra GRUBE BABSKA. Pogadaliśwa, pośmialiśwa się a teraz czas przjrzeć asie bliżej żydowskiej diasporze (temat bardzo fascynujący - polecam). Wiem, że będziecie tęsknic ;) 🖐️

Gość kup sobie w prezencie dobre
Tycjan jesteś idiotą - mam 176 cm wzrostu, ważę 62 kg i nie uważam, bym była monstrum albo potworem :P

Gość tetettkaaaaaa
tycjan ma racje! grube babska sa leniwe! nawet nie chce im sie zadbac o siebie, mamkolezanke jest gruba , ale wymagania ma nieziemskie co do facetow, ale jak jej mowie choc ze mna na silownie ,pociwiczysz, to mowi ze jej sie nie chce, siedzi na czacie i podrywa !i wpierdziela kanapki ,wysyla fotki z przed 10 lat , a pozniej ma dylemat jak ktos sie chce z nia umowic to wtedy ryk! bo na fotce ygladala szczuplo grube babska to lenie i tyle

Gość Privat sieger
Celebrity to intelektualny prawiczek. To aż bije z jego wypowiedzi. Przerażające zdumiewające że idioci mają taka zdolność integracji. Tycjan-celebrity to istny tandem specjalnej troski po prostu :):):):)

Gość tetettkaaaaaa
Dodam że codziennie na siłowni katuje swe chude d u p s k o szóstka weidera potem trenuje wyciskanie. Ostatnio kochałam się na siłowni z gryfem. Do C i p y wchodzi mi najlepiej olimpijski półgietki. Trener mnie niechce bo mi syfi z gara po rzyganiu ale ją się nie dam no pain no game! Twardy ze mnie wieszak!