Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axel sprin

Czy prawda jest ze zadbane, opalone na solarium damy

Polecane posty

Gość axel sprin

- z zawsze doskonale = precyzyjnie wykonanym makijazem, bradzo stylowo ubrane, posiadajace filigranowe / szczuple figury. Posiadajce fjanie dobrane fryzury (zadbane wlosy - zawsze kompletny kolor - dobrany do karnacji - fajne ciecie - gladkie wlosy) posiadaja super facetow? tak pytam bo jestem otyla klucha....

Gość axel sprin
oczywiscie Tez tak uwazam. Te najbardziej zadbane laski zgarniaja spod nosa najbardziej super facetow. milego i dzieki za wypowiedz

Gość tego nie wiem
wiem za to że częsato tak wyglądahjące kobietki przy bliższym poznaniu okazują się totalnymi flejami i nyguskami np potrafią zadbać w szczegółach o wygląd zewnętrzny: makijaż, ciuchy, fryzurę, dodatki itp podczas gdy w domu mają jak w chlewie: walające się stosy lumpów, zasyfioną wannę, umywalkę i obesrany sedes, że o wyglądzie kuchni czy lodówki nei wspomnę.... takie panny często też nie mają żadnych umiejętności kulinarnych czy innych wykraczających poza tematykę ogólnego wizażu ;-)

Mam taka w rodzinie- zawsze wypacykowana, jak spod igły, a w domu bród, smród i ubóstwo,aż jej się kiedyś w koszu na śmieci robaki zalęgły!

Gość LEPSZY ORGAZM
Chcesz wiedziec jak osiągnąć lepszy orgazm?1 Jak wydłużyć stosunek? wejdź na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedź się więcej

Gość axel sprin
ale moe drogie panie Te wlasnie zewnetrznie wypielegnowane Damy - maja super facetow Tez mam w rodzinie wypielegnowana Dame - ma synka - a ma talie osy i chyba wazy 2 razy mniej ode mnie. Doskonalne dobrany ubior, systematycznie solarium - zawsze dobry kolor - jest przy tym wszystkim tak doskonala ze czuje sie przy niej jak szra mysz :P nie warto tracic zycia na dopieszczanie domu - dom jest dla nas dorgie panie :)

Gość tego nie wiem
tak więc gdy teraz na mieście widzę "taką lalę" zrobioną aż do przesady to od razu oczami wyobraźni widzę jej drugą stronę "osobowości" no ale faceci to tępe istoty więc łapią się na taki lep: wystarczy trochę szpachla, lakieru do włosów, mini i obcasy i od razu miękną im rury

Gość axel sprin
dokladnie - wiec postanowlalma ze od Nowego Roku zmieniam sie radyklanie. Nie mowie tu o totalnym ekshibicjonizmie ciala - jedynie o prostym doskonaleniu wygladu - b prostych starannych czynnosciach - ktore moge sprawic ze poczuje sie super. I juz wiecej nie bede dbac o dom :) Niech sam o sibie dba :P

tego nie wiem 13:06 [zgłoś do usunięcia] tego nie wiem tak więc gdy teraz na mieście widzę "taką lalę" zrobioną aż do przesady to od razu oczami wyobraźni widzę jej drugą stronę "osobowości" no ale faceci to tępe istoty więc łapią się na taki lep: wystarczy trochę szpachla, lakieru do włosów, mini i obcasy i od razu miękną im rury chyba twardnieją rury!! hahahahahahaha!! :-D

Gość axel sprin
uwazam ze dbanie o porfesjonalny wyglad (dopracowane pzanokcie, makijaz, kolor oraz opalenizna) plus profesjonalny model wyksztalcenia polaczonego z kariera jest tym co czyni kobiete atrakcyjniejsza na rynku :P

Gość axel sprin
uciekam zrobic sobie pedicure oraz przeczytam do konca Intrepid's last case milego dnia :P