Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ce-em

Skóra na penisie.

Polecane posty

Gość Ce-em

Witam, mam dwa problemy. 1. Sądzę, że mam zbyt mało skóry na penisie. W spoczynku jest ok, ale gdy jest chociaż trochę większy, chociaż troche się podniesie, jego czubek w połowie jest odkryty i przy każdym słabszym ruchu skóra automatycznie się zsuwa. Penis nie musi nawet być w zwodzie, starczy, że będzie choć 20% większy z podniecenia. 2. Skórka pod żołędziem penisa (ta która łączy trzon z żołędziem, taka krótka) jest chyba zbyt krótka, ponieważ przy wzwodzie skóra nie jest całkowicie obciągnięta co sprawia trochę bólu. Przez to, penis jest także troche zadarty ku dołowi przy wzwodzie. Proszę o odpowiedź, racjonalne uwagi, bądź pomoc. (mam 18 lat)

Gość LEPSZY ZYCIE SEKSUALNE
Chcesz wiedziec jak osiągnąć lepszy orgazm?1 Jak wydłużyć stosunek? wejdź na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedź się więcej

Gość Wujek_Dobra_Rada
Ad. 1 - to żaden problem, zupełnie normalne. Wielu facetów ma tak że napletek nigdy nie zakrywa w załości żołędzi, a już na pewno nie we wzwodzie. Mój wystawia czubek nawet jak śpi :) Jeśli da się napletek zsunąć do końca to wszystko dobrze. Ad. 2 - w tym wypadku jest gorzej, prawdopodobnie masz zbyt krótkie wędzidełko (tak się nazywa ta skórka łącząca trzon i żołądź na spodniej stronie penisa). W takim wypadku koniecznie musisz skontaktować się z lekarzem (urologiem), to można skorygować. Więcej dowiesz się tutaj: http://www.stulejka.com/

Gość Ce-em
Dziękuje i pozdrawiam. :)