Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona121211

Powiedzial,ze jestem brzydsza

Polecane posty

Ja jednak uważam że jeśli by naprawde chodziło o wygląd to juz by sie bzykał z tą małolatą. Faceci nie mówią jeśli naprawde tak jets. po prostu idą sie bzykać z tą, która ich pociąga bardziej.

Gość dawiddd..
Chcesz się dowiedzieć jak to jest, gdy ludzie zarabiają na Ciebie ? Ja wolę zarobić 1% dzięki 100 ludziom, niż 100% sam. Im szybciej zaczniesz z nami współpracować - tym więcej zarobisz ! Darmowy kurs: http://www.otostrona.pl/fm-biznes/ Współpracuj z firmą, która nie boi się kryzysu, oferuje przedmioty, których używa każdy z nas. Możesz kupować je 43% taniej. Zarabiaj na sprzedaży lub budowaniu struktury.

Gość miła jak zawsze
Niby nie powinien ale widocznie wolał byc szczery:) Ale to ma swoje plusy przynajmniej gdy sie go zapytasz ,,jak wyglądam'' nie będziesz otrzymywała w kółko tej samej odpowiedzi -,,pieknie''

Gość miła jak zawsze
jak chcesz się odegrać to lepiej nie mów mu że jakiś inny twój partner był lepszy w łózku... Ty bys chyba nie chciała byc porównywana do innych partnerek seksuanych męża(o ile takowe miał) lepiej za jakiś czas odpłacic mu się tym samym:) niby w żartach stwierdzić ,,widziałeś tego Roberta od Karoli? Z takim to bym mmogła zgrzeszyć'' i najlepiej od razu zmienić temat:)