Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitq min

Cholernie mi przykro ...

Polecane posty

Gość nitq min

Jak widzę w TV w wiadomościach moją koleżankę, z którą kiedyś jeździłam na rolkach, uczyłam się i chodziłyśmy razem do klasy. Teraz ona jest prezenterką telewizyjną ( w chyba największej stacji telewizyjnej w wiadomościach ) , znaną, lubianą ... a ja nie mam nic ... Od czego to zależy ? Co ze mną jest nie tak ? ...

Gość berbeduszka
:(

Zazdrość to niewątpliwie najgorsze uczucie jakie mogłoby kiedykolwiek powstać. Nic z Tobą nie tak. Jej się udało. W mojej szkole jest dziewczyna, która gra w "na wspólnej" i w jakimś filmie główną rolę zagrała, ale nie wiem jaki to film, ani jak ta dziewczyna ma na imię. Mam na nią wyjebane, Tobie też radzę .

Gość nitq min
To nie jest tak, że Jej zazdroszczę. Myślę tylko od czego to zalezy, że Jej się udało a mi nie. To boli. Obie mamy po 25 lat a Ona już tak dużo zyskała.

Nigdy na nic nie jest za późno, a poza tym, powinnaś cieszyć się,że koleżanka "karierę" robi.Bo zazdrość jak na razie przemawia...;)

Gość nitq min
Może i trochę zazdrość ... Mam doła za każdym razem jak widzę Ją w TV. Za każdym razem postanawiam zrobić coś ze swoim życiem ale i tak nic to nie daje ...

Gość nitq min
A co począć ? :P

Gość nitq min
Piwo sobie strzelę na poprawę. Karmelkowe takie...