Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pomarańcza.

Chce mieć dziecko.

Polecane posty

Gość oriananana
ja tez bardzo chce i mam nadzieje ze wkrotce sie uda...

Gość oriananana
a Ty pomarancza dlugo sie juz starasz...

A wiesz, że -przytyjesz i będziesz wyglądać, jak wieloryb -nie prześpisz ani jednej nocy -ani chwili dla siebie -cały czas zupki, kupki itp. -staniesz się dla męża nieatrakcyjna

No nie wiem. na razie o tym nie myśle :) Chyba obudził sie we mnie instynkt macierzyński. Bo wszystkie koleżanki mają dzieci.

Gość oriananana
można powiedzieć, że od września, ale w październiku zrobiliśmy sobie przerwę. Więc właściwie można powiedzieć, że zaczelismy od połowy grudnia :) cux-czasami ma się inne marzenia niż fajne ciałko :P

Gość oriananana
mi też chyba się instynkt obudził... dookoła same dzieciaczki aż samemu chciałoby się zostać mamą...

Gość mama klaudii
ja przytyłam i wyglądałam jak dwa wieloryby zrośnięte ... teraz juz wróciłam do formy noce przesypiam wszystkie .... dla siebie mam az za duzo czasu zupki i tak gotuje .... a kupki cóz nie takie straszne co do atrakcyjności to coż jeszcze czasem sie zdarza ,że ktoś próbuje sie ze mna umówić wiec tez nie prawda prawda jest , że kobieta jak chce to po ciazy wroci do formy i bedzie o siebie dbac .... ale zabawa w dom to nie dla dzieci dla których najważniejszy wygląd... bo nie ukrywajmy ciało i tak sie starzeje i zmienia czasu nie cofniesz , a ten kto wybiera partnera tylko ze względu na wygląd jest pusty

Gość mama klaudii
a oprocz meza mam jeszcze najsliczniejsza i najukochansza osobe na swiecie

cux mylisz sie kobiety nie wyglądają jak wieloryb w ciąży . bo wieloryb wazy 150 ton . a kobieta w ciazy o wiele mniej

Dbam o siebie i lubie fajnie i ładnie wyglądać. Ale po 2,5 roku bycia ze sobą po prostu juz nie jest to dla mnie tak istotne jak na poczatku znajomości z moim facetem. Teraz po prostu mi czegoś brakuje :)

Otóż to. :) Ja lubie dbać o siebie, lubie jak wygladam atrakcyjnie, ładnie, pachnąco i świeżo. Ale po 2,5 roku bycia ze swoim partnerem nie jest to już tak istotne, bo wiem że i tak mnie bedzie kochał bez względu na to jak wygladam. No i zaczeło czegoś brakować :)

Moja znajoma ma 3 dzieci i figurę idealną-podziwiam ją. A do tego zawsze makijaż, fajne ciuchy. Ale wiem, że niewiele jest takich mamusiek:)

Gość mama klaudii
cux no nie wiem czy mało ja znam sporo mamuś które dbają o siebie ... w sumie tylko jedna nie ale ona to malowała sie i stroiła do ślubu potem jej przeszło :( wiec nadal twierdze ze jak ktoś przed ciążą o siebie dbał to ciąża czy dziecko tego nie zmieni wiadomo dzieci tez są różne ale dla siebie zawsze sie znajdzie chwile ... :)

Gość nie każda kobieta
może być piękna po ciąży.....:-( niestety... ja kilogramy już prawie zrzuciłam ale okropnych rozstępów się nie pozbędę:-( ale nie żałuję bo mam Cuuuuuudownego Syneczka!!!!!!!!

Jeszcze raz przeczytajcie wypowiedź cuxa i dokładnie to przemyślcie.. Nie dajcie się swoim hormonom, koleżankom lub rodzinie !!!!! 😭 Proszę.. przeczytajcie jeszcze raz Jego wypowiedź.. Ja tylko dodam : większość pieniędzy idzie na dziecko.

Gość oriananana
dokładnie, dbać można o siebie i w ciązy i po... wszystko zależy od człowieka. zresztą wygląd faktycznie nie jest najwazniejszy. mam 25 lat i czuję, że w moim życiu przyszedł odpowiedni moment na dzidzię...

O Matko ! 25 lat !!! Dlaczego chcesz zmarnować swoją młodość i swój młodzieńczy wigor i energię na dziecko.. nie chcesz się jeszcze wyszaleć ? Zastanówcie się.. proszę :)

Gość oriananana
nie dlatego, że inne mają i nie rozumiem skąd ta agresja. Jak ktoś nie wie jak to jest chcieć dziecko to trudno. Jak byłam młodsza to też inne miały dzieci, a jakoś nie chciałam. a teraz chce. ... i stać mnie na to :P

Gość oriananana
już się wyszalałam, a do wychowania dzieci potrzeba duuużo energii. a co Ty taka przeciwna dzieciom jestes?

Ja nie jestem agresywna, tylko sflustrowana ! Sama mam 25 lat.. w tym wieku dziecko ?! Toż to jeszcze za młodym się jest ! Tobie w głowie powinna być kariera zawodowa, własny dom, ewentualny mąż, ale dziecko ! I co ? Dziecko od Ciebie odejdzie i dopiero obudzisz się z myślą, że jesteś już stara i większość swojego życia i młodości poświęciłaś dziecku ! No aż szkoda takich Kobiet, szkoda :( :O

Nie chce czekać. Są teściowie którzy w razie czego zaopiekują się dzeckiem podczas gdy ja bede mogła pracować :) i nie dlatego chce miec dziecko bo koleżanki mają, tylko że jak widze takie maleństwo to sama chce być mamą :)

Gość oriananana
nie uważam, żebym była za młoda na dziecko. uważam że jestem na to gotowa. Tym bardziej nie widzę powodu dla którego mogłoby Ci mnie być szkoda. to przemyślna decyzja.

Jak chcecie.. Współczuję. :( P.S. Jeśli Kogoś obraziłam - przepraszam. To tylko moja zdanie. Obyście nie musiały, ale zapamiętajcie sobie moje i cuxa słowa....

Gość oriananana
Tajemnicza Damo pewnie też kiedyś poczujesz że chcesz zostać mamą i jestem przekonana, że nikt nie będzie Cię w stanie odwieźć od tej decyzji. Nawet argument, że będziesz jak wieloryb :P