Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greregebbbbb

wczoraj usunęłam ciąze. dzinie sie czuje

Polecane posty

Potępiam,ale nie mnie jest oceniać czyjeś życie.Ja nigdy w życiu nie zabiłabym przyszłego dzieciątka.Dobrze chociaż że masz wyrzuty sumienia że nie było Ci to obojętne. Dla wierzących-wiadoma sprawa to morderstwo,grzech ciężki dla Ciebie widocznie nie. To jest Egoizm,za kilka lat zapewne zapragniesz dziecka ale teraz Ci to nie pod pasowało. I proszę nie wyzywajcie Mnie od moherów itp.bo jest to żałosne. Miałaś odwagę się seksić powinnaś mieć odwagę to wychowywania dziecka. Do widzenia.

Gość Zabita Lady Diana
Kolejna ktora sie puscila i nie liczy sie z konsekwencjami :-O. Ciekawe co bedzie jak za pare lat bedziesz chciala miec dziecko a sie okaze ze nie mozesz. Pewnie wszyscy podatnicy beda sie musieli zrzucac na twoj leczenie :-O DZIEWCZYNY (I FACECI TEZ) MYSLCIE O KONSEKWENCJACH!

Gość olsniony
to dopiero poczatki kochaniutka. fajny se prezent sprawilas na nowy rok. przykro mi... a Ty sie mecz ! to i tak bedzie za malo. niczego najlepszego zycze.

Gość MartaPska
Teraz to juz troche za pozno na uzalanie sie nad soba!!Dla takich jak Ty nie ma usprawiedliwienia!! I jeszcze pierdoli ze ma wyrzuty sumienia!!Kobieto Ty nie masz sumienia!!

Gość LANAMC
w Polsce to zrobiłaś?? jakim sposobem??

Gość greenpointtt
Zabiła wlasne dziecko, ale reszta puszczalskich przyklaskuje i pociesza:O Bo co to jest zabić -tak jak splunąć. Szok po prostu. Ludzie, wy nie macie kręgosłupa moralnego. Seks to dla was zwykła potrzeba fizjologiczna. Sama przyjemność, zero konsekwencji. Zal czytać takie pierdoły. I nie wyzywajcie mnie czasem od moherów (to chyba jedyny megaargument w każdej dyskusji nt. aborcji), bo jestem ATEISTĄ.

Gość kamil-to ja
To przeczytajcie ten tekst.Wszystkich o to prosze. "A Ja chce, byscie przyszli przed Moje Oblicze Swiete, byscie targowali sie ze Mna, obiecujac poprawe i dotrzymujac tej poprawy, bym nie musial was tak srogo chlostac kara. O, dusze ukochane, odstapcie od grzechu, od szatan, od zlych czynów jego. Czyncie tylko dobre uczynki, pokutujcie. Ilu wielkich ludzi, których wam dal Bóg Ojciec, by przyszli w tym XX-tym wieku, zniszczyliscie, zabiliscie jako dzieci niepotrzebne? Ilu swietych, którzy by mogli uprosic dla was laski u tronu Panskiego w XX-wieku zamordowaliscie, zabiliscie. I mówicie, ze dokonaliscie tego prawem — to prawda. Prawo takie ustaliliscie sami na ziemi. Prawo Boze mówi: Nie zabijaj! Wy, pod dyktando szatana to wszystko robicie, mordujecie dzieci poczete, wsród których zabiliscie wielkich geniuszów i wielkich swietych. Wyszkoliliscie ludzi, którzy maja miano lekarza. Obowiazkiem lekarza jest ratowac zdrowie i zycie ludzkie, a wy wyszkoliliscie go na wielkiego zbrodniarza, który zabija, ciagle zabija zycie poczete. To wy przyuczyliscie do tej zbrodni i prawnie te zbrodnie przyjeliscie. O, dusze Moje, jak mam was poratowac, gdzie i jaka wskazac wam droge? Zastanówcie sie wszyscy, wszyscy idziecie na wieczne zatracenie, w odmet piekiel. Tam bedzie placz wielki i zgrzytanie zebów, ale juz bedzie za pózno. Moje swiete Serce boleje nad wami, nad wami wszystkimi i przez was ciagle krwawi. Plomienie Mojej swietej milosci chca was zbawic, przygarnac ku sobie, dac wam niebo. Zaufajcie Mi, odstapcie od grzechu, od zlego ducha, od jego czynów. Zawróccie z drogi szerokiej, która wam szatan wskazuje i która was wiedzie. Kazdy z was ma dusze dana przez Boga w Trójcy Jedynego, i dusza wasza bedzie odpowiadala przed Sedzia sprawiedliwym, którym jestem Ja, Jezus Chrystus. Pokutujcie, módlcie sie, przepraszajcie swiety Majestat Bozy. Amen."

Gość drzaska31
zrobiłas co zrobiłaś a swoją drogą jak chciałaś o tym pogadać to czemu nie z facetem ,skoro wspólnie podjęliście decyzję to chyba mozecie rozmawiać o tym co sie stało,ja cię nie potępiam to twoja prywatna sprawa,jeśli jesteś wierząca i masz wyrzuty sumienia to sie pomódl jesli nie to może odwiedz dom dziecka i zrób dzieciom jakąś słodką paczkę,osobiście uważam że to prywatna sprawa każdej kobiety,fakt przed wpadką trzeba się zabezpieczyć ale czasem tak poprostu się zdarzy,łatwo wam mówić oddaj do adopcji,łatwo wam wydawać opinię bo nie jesteście lub nie byłyście w takiej sytuacji,dyskusja polega na tym aby wyrazić swoje zdanie nie obrażając rozmówcy,gdyby urodziła i za 3 lata oddała do domu dziecka albo do adopcji i tu na forum by napisała to komentarze typu wyrodna matka ,puszczalska albo nie stać cie to sie nie pieprz takze by były,jak wam nie wstyd,skoro życzycie jej piekła i podobnych doznań nie jesteście katolikami ,bo takie życzenia sa sprzeczne z wiarą,mozna wyrazić swoje oburzenie w inny sposób

Gość drzaska31
zrobiłas co zrobiłaś a swoją drogą jak chciałaś o tym pogadać to czemu nie z facetem ,skoro wspólnie podjęliście decyzję to chyba mozecie rozmawiać o tym co sie stało,ja cię nie potępiam to twoja prywatna sprawa,jeśli jesteś wierząca i masz wyrzuty sumienia to sie pomódl jesli nie to może odwiedz dom dziecka i zrób dzieciom jakąś słodką paczkę,osobiście uważam że to prywatna sprawa każdej kobiety,fakt przed wpadką trzeba się zabezpieczyć ale czasem tak poprostu się zdarzy,łatwo wam mówić oddaj do adopcji,łatwo wam wydawać opinię bo nie jesteście lub nie byłyście w takiej sytuacji,dyskusja polega na tym aby wyrazić swoje zdanie nie obrażając rozmówcy,gdyby urodziła i za 3 lata oddała do domu dziecka albo do adopcji i tu na forum by napisała to komentarze typu wyrodna matka ,puszczalska albo nie stać cie to sie nie pieprz takze by były,jak wam nie wstyd,skoro życzycie jej piekła i podobnych doznań nie jesteście katolikami ,bo takie życzenia sa sprzeczne z wiarą,mozna wyrazić swoje oburzenie w inny sposób

Gość kamil-to ja
Nie-zabicie dziecka nienarodzonego nie jest niczyja prywatna sprawa.To jest absurd.Bo tu chodzi o ZYCIE innego ,suwerennego czlowieka.Argumenty-co by bylo gdyby sa nie na miejscu.To nie jest dyskusja o 5 miliardach absurdow-tylko o zabiciu konkretnego dziecka znanego z imienia i nazwiska i do tego-co jest jeszcze bardziej przerazajace- w lonie wlasnej matki.Czy mozna bardziej kogos zawiesc?

Gość oj...nieładnie
Wielka szkodz,że Ciebie twoja matka nie wyskrobała. Cierp!!!!!

Gość kamil-to ja
Nie-zabicie dziecka nienarodzonego nie jest niczyja prywatna sprawa.To jest absurd.Bo tu chodzi o ZYCIE innego ,suwerennego czlowieka.Argumenty-co by bylo gdyby sa nie na miejscu.To nie jest dyskusja o 5 miliardach absurdow-tylko o zabiciu konkretnego dziecka znanego z imienia i nazwiska i do tego-co jest jeszcze bardziej przerazajace- w lonie wlasnej matki.Czy mozna bardziej kogos zawiesc?

Gość drzaska31
kamil skoro az tak cie to oburza i jak widze bardzo wierzący jesteś to zachowuj sie jak katolik,przecież nie musisz nikogo obrażać,a swoją drogą gdyby dała ogloszenie że odda do adopcji to czy zaadoptowałbyś tego suwerennego człowieka? chyba lubisz to słowo,nie sądz innych nie masz do tego prawa,popełniła grzech i kiedyś zostanie za to rozliczona jak ty ja i każdy z nas,dobry katolik wybacza,więc skoro nie potrafisz nie wchodz na takie topiki,

Gość aa ja powiem ze
pieprzycie i tyle! ilu z was było choć raz w domu dziecka żeby pomóc w jakikolwiek sposób tym suwerennym istotkom których ktoś nie wyskrobał!! tak naprawdę macie je w dupie i cieszycie się że sami tam nie byliście:/ jesteście żałośni ze swoimi smętami.

Gość fgfdgdfgdgffdgfdgfdfg
tacy jesteście dobrzy, to ciekawe co byście zrobili gdybyście zobaczyli ogłoszenie "oddam do adopcji"? a czy pomagacie dzieciom z domów dziecka lub interesujecie się losem wielodzietnych, biednych rodzin z waszej okolicy? Więcej warte od gadek "mam nadzieję że pójdziesz do piekła" i najeżdżania na kobietę po aborcji byłoby wpłacenie choćby 5 złotych na jedzenie dla jakiegoś już narodzonego dziecka !

"zabilam czlowieka i czuje sie pusta...może obejrzę jakis film to mi się humor poprawi?" Hahahaahahahhahahahhahahahaha.

Gość drzaska31
akurat wiem jak zyją dzieci z domu dziecka,pomagm jak mogę i na ile mnie stać,ale nie moge ich odwiedzać bo chyba nie zniosłabym tego,może to głupie ale ryczę okropnie jak maluch włazi na kolana i pyta czy będę jego mamą,a co ja moge? więc pomagam w inny sposób ,ale daleka jestem od osądzania tych matek które z różnych powodów skazują dzieci na taki los,trzeba umieć wybaczać,

Ja nie rozumiem jak można się publicznie przyznawać do popełnienia przestępstwa i beznamiętnie opowiadać takie rzeczy na forum. Myślisz, że zagłuszysz sumienie jeśli ktoś ci powie, że zrobiłaś dobrze? A skąd oni do kurwy mieliby to wiedziec? Mam nadzieję, że jesteś już bezpłodnapo tym zabiegu, tego ci życzę zwyrodniała dziwko.

z całą pewnością możesz być z siebie dumna:) zamordowałas człowieka i nie pójdziesz siedziec ;) szczerze mówiąc to już Cie nie lubie i sie tobą brzydze ;) baj🌻

Gość do tego kamila czy jak mu tam
płód nie jest suwerennym człowiekiem, bo suwerenność to przede wszystkim niezalezność, a płód nie ma możliwości przezycia poza łonem matki. To tak celem usciślenia.Reszta jest kwestią wiary i tylko wiary a z wiarą się nie dyskutuje.

Gość drzaska31
a gdyby twoja matka kajtuś wyznała ci ze 20 lat temu poddała sie aborcji???? to co wtedy,wyzwałbys ja od dziwek??oj jak fajnie czuć sie sędzią anonimowo,ponawiam pytanie poprzedniczki,pomagasz dzieciom z domu dziecka??? wątpie,tacy jak ty wchodza aby dowartosciować sie poprzez takie zachowanie,nie zyczę ci tego ale jeśliby sie okazało że ma sie wam urodzic dziecko bardzo uposledzone ciekawe jaka by była decyzja/ i nie wypisuj ze oczywiscie dziecko by sie narodziło bo skazałbyś je na straszny los,egoiści jak wy tacy moralni to do kościoła modlic sie za grzeszników i gratuluje słownictwa,to dopiero materiał na rodzica

Gość nmnbmnbmnbbnmnb
A jak kurwa masz sie czuc?! Nie dosc ze jestes morderczynia to na dodatek pierdolnieta :-O

Gość drzaska31
ale farmazony piszecie,gdyby aborcja była tak jak kiedys dozwolona to kolejki by były na kilometr,każdy sie wiarą i dobrem dziecka zasłania a ile z was zaadoptowało dziecko?? ile z was zaniosło ciepłą odzież tym co nie jej nie mają,umoralniac to jest komu,i nie zycz nikomu co tobie nie miłe ,pewnie ci krzykacze maja po 7 i zyja z MOPSU żałujecie że kiedyś sami tego nie zrobiliście i czepiacie sie innych,

Gość lilianka anka
Ja poczułam ulgę

odwal się ode mnie, ja nie stosuje kalendarzyka jako metody antykoncepcji, moja matka tez wiedziala do czego slużą pigułki i prezerwatywy.

Gość Ludzi i tak jest za dużo
na świecie usunęlaś jakąs tam galeretkę i nie ma się nad czym zastanawiać

Ja nikomu nie proponuje adopcji i nie uwazam azebym byla odpowiedzialna za los sierot. Mówię tylko że najpierw się myśli głową, a nie dupą. System socjalny w tym kraju i tak nikogo nie zbawi.

Gość drzaska31
i nauczyła cie kultury również?pogratulować metody wychowawczej a czasem mamusia nie uczyła że nie wolno obrażać innych?jeśli ktoś ma problem to ty ze swoim zyciem,ciekawe dlaczego? ja jak napisałam wyżej nie pochwalam aborcji jednak ,zasadą w dyskusji jest nie obrażanie innych,nie interesuje mnie twoja metoda antykoncepcji oby tylko była skuteczna bo geny cos nie tego skoro tak sie wyrażasz w dodatku kobieta ehh i może nawet matka

Gość drzaska31
i nauczyła cie kultury również?pogratulować metody wychowawczej a czasem mamusia nie uczyła że nie wolno obrażać innych?jeśli ktoś ma problem to ty ze swoim zyciem,ciekawe dlaczego? ja jak napisałam wyżej nie pochwalam aborcji jednak ,zasadą w dyskusji jest nie obrażanie innych,nie interesuje mnie twoja metoda antykoncepcji oby tylko była skuteczna bo geny cos nie tego skoro tak sie wyrażasz w dodatku kobieta ehh i może nawet matka