Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaMiseczka

jak schudnąć 10kg w miesiąc??? za pomoc zapłacę

Polecane posty

Gość DLA KAZDEGO COS MILEGO
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedz sie jak polepszyc swoje zycie seksualne :) Polecam i zycze wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Gość MalaMiseczka
hehe ;D I nawet tani jest...a brałaś go?

20:44 MalaMiseczka jak schudnąć 10kg w miesiąc??? za pomoc zapłacę ;( jeśli schudnę zapłace.Naprawde...waga wazniejsza...niz glupie pieniadze dietetyk CI nie pomoże :o :o ale ja mogę i nawet za darmo 🌻

ważę chyba 65kg / 170cm., spieszy mi się bo niedługo studniówka hehe ;D a chce olśnić wszystkich ;D eeeeeeeeeeee no 5 kg to ok. :) 10... to anoreksja :o :o

Gość zastanawiam sie nad
zaczerniony- zalezy jaka kto ma budowe ciala. gdybym patrzyla na to, ze w ksiazkach pisza, ze na ten wzrost najlepiej wazyc 59-65 kilo, to wg- autorow tej ksiazki wygladalabym jak "pasztet"- raz wazylam 64 i wszedzie mialam tluszcz :O talii zero, uda byly grube :O ja na przyklad mam 169 cm i najlepiej sie prezentuje gdy waze ok. 53 kilo. i wcale nie wygladam wtedy chudo.

Gość MalaMiseczka
do zaczerniony80: dziękuję z góry za pomoc ;*

Gość MalaMiseczka
ślicznie dziękuję,że tak uważasz ale chciałąbym schudnąć...bo chce wystartować w konkursie miss(rodzinka mnie namówiła) ;D

Gość MalaMiseczka
?

Gość MalaMiseczka
?

No cóż, nie należy to chyba do najprostszych zadań... Miesiąc to mało, ale jak się zabierzesz za sibie intensywnie i nie będziesz odpuszczać, to są jakieś szanse. Dieta na pewno jakaś musi być, ale ja się na tym nie znam, więc nie będę ci doradzać, bo jeszcze źle doradze i co? Możesz natomiast śmiało zapisać się na intensywny fitness do fajnego klubu, takiego na przykład jak Fitness Park Mercury albo Warszawianka, gdzie są dobrze prowadzone zajęcia. Pogadaj z instruktorami, na pewno też ci coś doradzą.