Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaMiseczka

jak schudnąć 10kg w miesiąc??? za pomoc zapłacę

Polecane posty

Gość MalaMiseczka

jak schudnąć 10kg w miesiąc??? za pomoc zapłacę ;( jeśli schudnę zapłace.Naprawde...waga wazniejsza...niz glupie pieniadze

Gość glodny byk
idz do dietetyka

Gość MalaMiseczka
???

w miesiącu jest to nie zdrowe a nawet nie osiągalne ja straciłam 16 kg przez 7 miesięcy tez tak jak ty chciałam a dziś już jestem inna osobą

Gość ewwwrrrwqqqa
Może wykup dietę na Vitalii, moja mama wykupiła i schudła już na niej 4kg.

Gość ewwwrrrwqqqa
Ale w miesiąc tyle nie schudniesz, w 2 miesiące to jeszcze realne, ale nie w miesiąc! A czemu Ci się tak spieszy?

Napisz do mnie na priva - podpowiem jak skutecznie można schudnąć w takim czasie 10 kg - oczywiście zrobię to za free.

Gość w takim czasie nie da sie schu
10 kilo..chyba zebys wazyla jakies 130 kg..to wtedy tak :P a czemu ci sie tak spieszy? przeciez mozesz chudnac zdrowo powiedzy 3 kilo na miesiac i do wakacji bedziessz miala swoja wymarzona sylwetke a jak schudniesz szybko, to tylko twoje cialo na tym ucierpi-skroa bedzie ci zwisac i z tym juz nic nie zrobisz.

Gość w takim czasie nie da sie schu
skora*

Gość MalaMiseczka
ważę chyba 65kg / 170cm., spieszy mi się bo niedługo studniówka hehe ;D a chce olśnić wszystkich ;D

Gość MalaMiseczka
ale z 6 kg też bym była szczęśliwa ;D ciałko musi kusić..a nie świecić sama skórą i kośćmi wrrr

Gość MalaMiseczka
spaślakiem to nie jestem hehe ;)

Gość buahahahahahahahhaahah
sorry ale jak 19 letnia dziewczyna wazy 65 kilo to jest spaslakiem..i to wielkim...

Gość MalaMiseczka
napisałam że chyba waże..bo waga mi sie popsuła,ale chciałabym ważyć 58-59... przy moim wzroście to odpowiednia waga ;)

no to moze wazysz 70 ...skoro waga ci sie zepsuła..a zreszta wymiary sa wazne nie waga...jak masz wiecej niz 90 w biodrach to jestes gruba beka

Gość MalaMiseczka
napewno nie ważę 70... przez święta schudłam...na początku grudnia ważyłam 65,a teraz schudłam// tak czy siak jesteś dziwny/dziwna nastawiony do świata.. beka to osoba otyła.. zresztą panuje moda na skrajnie wychudzone... co to ma być? toż to ani nie ładne ani nie miłe dla oka...to tylko cierpienie. A każdy powinien być szczęśliwy i korzystać z życia,brać jak najwięcej..dlatego nie przesadzajmy z tym chudnięciem.. a idealna figura? np. figura dody.. nie jestem jej fanką,ale ciałko to ma piękne.. pomijając sztuczne piersi..ja mam prawdziwe i szczerze mówiąc wolałabym mieć małe..ale niedawno uświadomiłam sobie że to sexy i nie trzeba się cieszyć z tego co się dostało od Bozi..:)

Gość MalaMiseczka
i trzeba się cieszyć*

taaaa...jasne...ile masz w biodrach? przyznaj się bo raczej nie wierze ze 90 albo TYLKO ciut wiecej....jestes beka i tyle...a cycki jak masz male to se dalej wmawiaj ze takie rajcuja facetów...taaaa....zapewniam cie NIE RAJCUJA!!!!

I JAKIE CIERPIENIE???? WAZE 52 KG PRZY 172 WZROSTU I ZAPEWNIAM CIE ZE TO PRZYJEMNOSC A NIE CIERPIENIE TŁUSCIOSZKU...HEHEHEHE

Gość MalaMiseczka
piersi mam duże właśnie... a chciałabym mieć małe. oki,mogę być i tłuścioszek dla Ciebie ;) faceci zwracają na mnie uwagę a sobie też się podobam...tylko bardziej satysfakcjonowała by mnie waga 58;) dlatego do niej dążę...

dobra spoko:) chcialam cie nakrecic ale widze ze spoko jestes wiec luz:) nie jestes pewnie tłuscioszkiem ale zrzuc przynajmniej z 7 kilo i bedzie git..tylko nie nakrecaj sie ze zrobisz to w miesiac, rozłóż na 2 i chudnij powoli a swoją drogą to jakie masz wymiary bo one wiecej mowia niz waga..

Gość MalaMiseczka
hehe no właśnie te 7 to byłyby dobre ;D i tak już schudłam,bo ważyłam 68kg..ale znajomi mówią że strasznie schudłam... kurcze szkoda ,że waga popsuta:( a centymetra nawet nie mam ;/ ale kupię jutro to się zmierzę ;D piersi mam duże,talia jest..trochę boczki mam i uda za bardzo duże.. ale myślę,że dzięki dietce i odpowiednim ćwiczeniom da się tego pozbyć.Swoją drogą schudłam nie wiem jak..bo nie stosowałam żadnej diety...tylko starałam się nie jeść po 18 ;) a za słodyczami nie przepadam.. i ślicznie Ci dziękuję ;)

Gość Beansby Weezer
woda woda woda a w miesiac zejdzie ci z 12 ale czy dasz rade?

Gość MalaMiseczka
Kalkulator BMI wskazuje Ci niedowagę.. więc proszę,nie odchudzaj się,możesz jeść śmiało i zdrowo;D kochanego ciałka nigdy za wiele :) a z okazji Nowe Roku..2010 życzę Ci dużo szczęścia,zdrówka a przede wszystkim miłości,miłości i jeszcze raz miłości...bo ona w życiu najważniejsza:)

Gość to ja...to ja
thx MałaMiseczka:) wpadnij tu z tymi wymiarami jutro to moze cos wymyslimy razem..moze lepiej wyrzezbic ciało niz dreczyc sie dieta :) a przy okazji jak masz troche kasy na zbyciu to kup therm line forte, kosztuje ok 70 zl na allegro (miesieczna kuracja) bo naprawde działa.

Gość MalaMiseczka
dobrze:) i szczerze mówiąc boje się stosować jakiś specyfików...:(

Gość to ja...to ja
therm line jest opart na samych naturalnych skladnikach wiec spoko:) jak nie masz nadcisnienia to mozesz brac do woli, przy okazji daje takiego powera ze mozna latac:)