Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaniga

Do mężatek i mężów!

Polecane posty

Gość kaniga

Pytanie zainspirowane "Niemoralną Propozycją" :) Jeśli mężczyzna zaproponowałby Wam MILION PLN za jedną noc. Nic chamskiego ani perwersyjnego. Po prostu jedna noc w pościeli obcego człowieka. Zgodziłybyście się? Czy Wy mężowie... pozwolilibyście żonom? Moglibyście później przejść nad tym do porządku dziennego? Ja dziś dla żartu zadałam takie pytanie mężowi i ku mojemu zdziwieniu odparł całkowicie poważnie, że musiałby się nad tym zastanowić... ale raczej, by się zgodził. :O

Gość tak. mamy tragiczna
sytuacje. milion uratowalby czyjesz zdrowie i nie tylko

Gość myślę że film pokazał
prawdę.Po czymś takim małżeństwo na 99% się rozpadnie

Gość kaniga
A u nas jest skromnie ale nie ma jakiejś straszliwej biedy. Fakt, ciśniemy się w kawalerce z dwójką dzieci a mężowi się marzy dom z ogrodem... ale zrobiło mi się przykro, że za swoje marzenie gotów mnie sprzedać. Ja chyba nie potrafiłabym po czymś takim spojrzeć w lustro. A jemu, bym chyba nie wybaczyła, że mi pozwolił. Chyba głupia jestem ale nawet jeśli muszę przed świętami brać 500 zł pożyczki a na koncie mam tylko 3 000 tys oszczędności... to i tak miłość jest dla mnie ważniejsza od pieniędzy.

Gość brunia
zgodziłabym sie:)

Gość dawiddd..
Chcesz się dowiedzieć jak to jest, gdy ludzie zarabiają na Ciebie ? Ja wolę zarobić 1% dzięki 100 ludziom, niż 100% sam. Im szybciej zaczniesz z nami współpracować - tym więcej zarobisz ! Darmowy kurs: http://www.otostrona.pl/fm-biznes/ Współpracuj z firmą, która nie boi się kryzysu, oferuje przedmioty, których używa każdy z nas. Możesz kupować je 43% taniej. Zarabiaj na sprzedaży lub budowaniu struktury.