Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana Paulina

Pomocy!Szukam dobrej kliniki dermatologicznej

Polecane posty

Gość Zalamana Paulina

Witajcie! Szukam jakiejs dobrej kliniki dermatologicznej w Polsce, a wlasciwie najlepiej by bylo jakby znajdowala sie ona w okloichach kielc.Moj brat ma starszne problemy ze skora buzi, nie wiadomo co to jest:( U nas w miescie kazdy dermatolog go odsyla ,oststnio jeden lekrza przepisal mu izotek:(bardzo silny antybiotyk, ktory raczej mu nie pomoga.Wczoraj pojawily mu sie nowe zmiany na skorze, wyglada to okropnie.Podobno to tradzik guzowaty,ale ten antybiotyk wcale mu nie pomoga.Jak na moje oko powinien zglosic sie do jakiesj klinki bo jego buzia zaczyna wygladac koszmarnie.Ropne wielkie twarde krosty, ktore ciagle sie jakby rozlewaja;/leci z nich krew i ropa.Wiem,ze to brzmi okropnie ale tak jest.Prosze doradzcie bo i ja juz nie moge patrzec na to jak sie meczy;/Z gory dziekuje za pomoc!!

Gość Zalamana Paulina
Jest tu ktos kto moze nam pomoc?Prosze:( N a prawde jest coraz gorzej,a nie chcemy aby trafil znow do byle jakiego dermatologa;/

Gość Zalamana Paulina
Jest tu ktos kto moze nam pomoc?Prosze:( N a prawde jest coraz gorzej,a nie chcemy aby trafil znow do byle jakiego dermatologa;/

ja nie będę tu uprawiać spiskowej teorii dziejów, ale........ Jutro w aptece kup wodę utlenioną i niech brat po prostu odkazi twarz. O reszcie porozmawiamy kiedy indziej. To nie jest ryzykowne, 70 groszy to nie nakład, Tak?

Gość Zalamana Paulina

Gość Zalamana Paulina
to nie jest zwykly tradzik:( zadna woda tu nie pomoze! imalismy sie juz wszelakich sposobow.On potrzebuje lekarza specjalisty.Mial robione rozne badania , mozliwe ze ma jakies zakazenie krwi albo cholera wie:( Nie wyglada to normalnie uwierz mi.Dzis rozlalo mu sie to jakby pod skora, wyglada to strasznie, cala buzia jest w sinych grudach:(

Gość Zalamana Paulina
to nie jest zwykly tradzik:( zadna woda tu nie pomoze! imalismy sie juz wszelakich sposobow.On potrzebuje lekarza specjalisty.Mial robione rozne badania , mozliwe ze ma jakies zakazenie krwi albo cholera wie:( Nie wyglada to normalnie uwierz mi.Dzis rozlalo mu sie to jakby pod skora, wyglada to strasznie, cala buzia jest w sinych grudach:(

Gość Zalamana Paulina
Nie wydaje mi sie zeby tu pomogla jakas woda:( Imalismy sie juz roznych sposobow, jezdzil do na p[rawde wielu dermatologow, mial badania ,ale nie wydaje mi sie zeby znow trafil do dobrego bo po tym jak zaczal zazywac ten antybiotyk nie ma zadnej poprawy.Dzis rano rozlalo mu sie znow nastepne pod skora, wyglada to strasznie, jest zdesperowany.Jest juz tak zalamny swym wygladem ,ze przestal szukac jakiejkolwiek pomocy:( dlatego wiec ja zaczelam dzialac:(

Gość Zalamana Paulina
halooo:(