Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana Paulina

Pomocy!szukam dobrej klinki dermatologicznej

Polecane posty

Gość Zalamana Paulina

Witajcie! Szukam jakiejs dobrej kliniki dermatologicznej w Polsce, a wlasciwie najlepiej by bylo jakby znajdowala sie ona w okloichach kielc.Moj brat ma starszne problemy ze skora buzi, nie wiadomo co to jest U nas w miescie kazdy dermatolog go odsyla ,oststnio jeden lekrza przepisal mu izotek bardzo silny antybiotyk, ktory raczej mu nie pomoga.Wczoraj pojawily mu sie nowe zmiany na skorze, wyglada to okropnie.Podobno to tradzik guzowaty,ale ten antybiotyk wcale mu nie pomoga.Jak na moje oko powinien zglosic sie do jakiesj klinki bo jego buzia zaczyna wygladac koszmarnie.Ropne wielkie twarde krosty, ktore ciagle sie jakby rozlewaja;/leci z nich krew i ropa.Wiem,ze to brzmi okropnie ale tak jest.Prosze doradzcie bo i ja juz nie moge patrzec na to jak sie meczy;/Z gory dziekuje za pomoc!!

Gość Zalamana Paulina
halo,moze jest tu ktos kto mial problemu z buzia i moze korzystal z uslug jakiejs dobrej kliniki?>?>??:(

Gość Zalamana Paulina
jestescie?

Gość moni2000w
a u kogo byl w kielcach?

Gość Zalamana Paulina
wlasnie nie byl w kielcach, byl tylko w ostrowcu(jestesmy z ostrowca), ale w tym przypadku musimy zaczac dzialac na wieksza skale:):(:(:( moze cos wiesz??moze moglabys nam jakos pomoc?

Gość moni2000w
mysle ze powinien sprobowac w kielcach u dr kupisa

Gość Zalamana Paulina
a czy ten lekarz przyjmuje w jakiejs klinice?czy jest prywatnym lekarzem?? Co to za lekarz?czy moglabys mi cos powiedziec na jego temat??jakies opinie?moze jakies namiary?dziekuje:)

Gość moni2000w
tzn .tak wiem ze jest w przychodni sportowej w kielcach a prywatnie gdzies na ul sienkiewicza chyba.to jest konkretny lekarz,wedlug mnie

Gość Zalamana Paulina
a czy Ty sie leczylas u niego czy poprostu wiesz o nim z opini innych, kurde tak czy siak:) trzeba probowac wszytskiego. A jesli chodzi o ta klinike to jest prywatna klinka?i jesli moze wiesz cos na temat opinii na jej temat to bylabym wdzieczan gdybys napisal/a .przepraszam za bledy ale pisze juz prawie z zamknietymi oczami:)

Gość 40 i pół
państwowa, nie prywatna, więc pewnie trzeba mieć skierowanie, jeśli uniwersytecka do na pewno dobra, w ośrodkach akademickim raczej pracują ludzie z głową;)

Gość moni2000w
tak leczylam sie u niego rok temu .wtej przychodni tylko na nfz ,mysle ze warto .facet jest troche szorstki,ale konkretny

Gość Zalamana Paulina
ok, dziekuje bardzo za informacje,Mam nadzieje,ze znajdzie sie ktos jeszcze na tym forum kto udzieli mi jakichkolwiek informacji w tej sprawie:( Sprobujemy rozpatrzyc wszytskie mozliwoscii wybrac cos ,co bedzie mialo tzw,,reci i nogi,,

Gość Zalamana Paulina
Halo , jest tu ktos jeszcze??

Gość zalamana paulina
podnosze temat, moze znajdzie sie ktos ??:(

Gość Zalamana Paulina
A moze znacie jakiegos dobrego dermatologa, nie koniecznie klinike!!?? Na pewno znajdzie sie ktos kto sie leczyl dermatologicznie#!:)

Gość koziołka
Ja znam dobrą panią dermatolog, ale z Kołobrzegu. Więc Cię nie poratuję...

Gość loopee167
a ile twój brat bierze izotek??? bo jak sie zaczyna brac izotek to najpierw strasznie wysypuje na twarzy, ze się jeszcze gorzej niż wcześniej wyglądało, a poprawa przychodzi wolno(niech nie drapie buzi, często ją myje, nawilża usta000pomadki ochronne NIVEA polecam), a leczenie izotekiem to minimum 6miechów a jak stan opłakany to dłużej, a izotek jest ednym z najskuteczniejszych środkiów kóry mogą polecić dermatolodzy, są jeszcze 2 inne środki, jeszcze silniejsze(i dajace więcej skutków ubocznych) ale są droższe, dużo droższe od izoteku, a izotek też tani nie jest

Gość zalamana paulina
Bierze juz jakis miesiac, ale top nie jest zwykly tradzik t jest najpawdopodobniej jakas odmiana.Smaruje usta i oczywiscie bierze rozne leki ochraniajace zoladek przed zniszczeniem.Ale uwazamy,ze cos jednak musi byc nie tak,to nie wyglada dobrze:( Dlatego wiec szukamy jakiegos dobrego specjalisty aby na to spojrzal, moze trzeba zrobic jakies dodatkowe badania??

Gość loopee167
niech się przebada czy nie ma gronkowca złocistego, zrobi wymaz z krosty(wydzielina) i antybiogram(więcej nie poradzę niestety), a co dermatologów, to szczerze wątpię żeby to coś dało, ja przez 2 lata chodziłam do różnych dermatologów, każdy polecany, 'jaki to on znakomity nie jest bo mi pomógł'---cały czas słyszałam, chodziłam i zero pomocy, aż w końcu dostałam izotek i pozbyłam się problemu