Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska po prostu.

przeklinajac zycie noca.

Polecane posty

Gość kaska po prostu.

nienawidze sie tak czuc nienawidze mezczyzn nienawidze dziwakow klamcow gejow i panow " jestes po prostu dla mnei za dobra" nianawidze zastanawiac sie co poraz kolejny zrobilam nie tak nienawidze znajomych ktorzy mowia ze nic nie zrobilam nie tak ale to jego wina nienawdzie tego ze to twoja wina nienawidze ciebie kocham cie nie nie to cofam nienawidze tego ze masz tak piekne oczy w ktorych sie tak mocno zakochalam nienawidze tego co robisz tego co mi robisz nienawidze rumu ktory pije zeby nie myslec nienawidze tego ze mowisz ze nie masz uczuc nienawidze gdy patrzysz jak placze i jestes tak cholernie obojetny tak tego nie nawidze najbardziej twojej cholernej obojetnosci nienawidze tego zaryzykowalam zakochujac sie znow tak bardzo i zno dostalam po pupie... nienawidze budzic sie z mysla ze znow jestem sama nienawidze tego ze snisz mi sie co noc i nienawidze tego ze jutro sylwester! nienawidze tego ze kazda czesc mojego ciala dostala od ciebie stempel "odrzut" nienawidze byc z odrzutu i nienawidze ksiazki "nie zalezy mu na tobie" tylko dlatego ze mowi prawde ;( ktos moze poprzeklina dzis ze mna zycie?

Gość O Boshe O Boshe
to okropne jak się meczysz.

Gość O Boshe O Boshe

Gość O Boshe O Boshe

Gość O Boshe O Boshe