Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak z kim takim zzzzyccccccccc

Ciagłe kłótnie z facetem.Ja to zmienic?

Polecane posty

Ciagle sie kłoce z moim facetem.Nie ma juz dnia zeby nie bylo kłotni. Ja jestem osoba ktora lubi o wszystkim rozmawiac a moj nie.I to mnie drazni.Moge jemu mowic o czyms ale i tak albo nie zrobi albo zapomni.Teraz remontujemy mieszkanie swoje.A my mamy dziecko i nie mam z kim corki zostawic.Wiec ja siedze w domu a on na 2 mieszkaniu.Zakupy ja musze zrobic bo on nie potrafi.Wszystko jest na mojej glowie.

bardzo proste: zmień faceta,:) jesli ludzie nie dogaduja sie jako chlopak/dziewczyna to jak zamerzasz sie dogadac po slubie?

Gość ale w czym problem
on remontuje, ty opiekujesz sie dzieckiem i domem czy dzis na zakupy z dzieckiem sie nie chodzi czy jak?

Juz nie łatwo sie tak rozstac.Nie cche sie z nim rozstawac bo nie jest takim zlym czlowiekiem.Ma fajny harakter tylko ma mnostwo wad ktorym nie toleruje.Dzis nawet rano mowi ze idzie na tamto mieszkanie.Tylko tyle.A jabym chciala zeby wiecej powiedzial: do ktorej ma zamiar robic, czy przyjdziemy tam.Ze trzeba isc na zakupy. W tym roku jestemy sami w domu i chialam zrobic jakis mily wieczor jakies dobre jedzonko. I o tym wszsytkim musze ja myslec bo on nic. Ciagle w domu robi balagan, nic nie odklada na miejsce.Tych rzeczy jest mnostwo.

bardzo proste: zmień faceta,:) jesli ludzie nie dogaduja sie jako chlopak/dziewczyna to jak zamerzasz sie dogadac po slubie?

On remontuje tam mieszkanie.Tylko ze ja wszystko musze pilnowac.Bo on nie zroi tak jak ja chce.Mi sie tak chce robic pomagac przy remoncie ale nie mam jak i jestem zła.Bo ja uwielbiam takie rzeczy jak malowanie. Wczoraj udalo mi sie jedynie umyc okna bo mala spala sobie smacznie w wozeczku. Tam sa stare okna- na nowe nas nie stac i trzeba je okitowac on nawet tego niewiedzial ze szyby lataja.To ja musialam o calym miescie latac i kupic kit. Teraz jest koniec roku niewiadomo czy sklepy beda w sobote otwarte.A trzeba bylo wszystko kupic zeby przez te wolne dni cos zrobic i ja musze o wszystkim myslec zeby nieczego nie zabraklo. Mam tyle rzeczy na glowie.I 1 mieszkanie i tamto 2. Jaki kolor farby kupic on nie wie.Przykladow jest mnostwo.

Ma fajny harakter tylko ma mnostwo wad ktorym nie toleruje.Dzis nawet rano mowi ze idzie na tamto mieszkanie.Tylko tyle." Minie ci autorko :D Jak sie menstruacja skończy :P 🖐️

Jaki kolor farby kupic on nie wie." a po co ma wiedziec skoro ty lubisz malować :D Wiec i dobór farb powinien malarz zadbać czyli ty :D a tak na marginesie to lepiej bys zrobiła jak byś poszła z dzieckiem na sanki i troche wymarzła ... może by ci minęło :P to jęczy gadka

Okres mi sie zbliza.A seksu juz nie ma tydzien.

Na sanki. Sniegu nie ma.A moja corcia jest za mala na sanki ma dopiero 10 miesiecy.

Nie odbiegajmy od tematu.Jak przestac sie z nim klocic? Jak cos mi sie nie ppdoba to mam siedziec cicho. Kolejny przyklad:Mieszkamy na 2 pietrze i wozek jest na polpietrze 1,5 pietra i zawsze prosze jego zeby wychodzac z domu zniosl wozek na dol- niegdy tego nie zrobi bo zapomina.A to samo ze smieciami.Klade juz mu obok butow w przedpokoju i tak zapomni.A ja musze sie meczyc i sciagac wozek i jeszzce smieci wyrzucic. W domu nic nie robi.Nawet wanny po kapieli nie splucze.

no cóz zaczyna sie z tego robic marny podszyw .. Bo jakie kobiety sa takie są ... Ale takiej totalnej głupoty jak ta to chyba nie ma 🖐️ najlepszego w nowym roku

KOlejny przyklad pojechalismy do sklepu kupic potrzebne rzeczy do remontu.Wszystko spisalam na kartce co potrzeba zeby o niczym nie zapomniec.On sie wstydzil poprosic pana zeby nam wszsytko podal.Ja musialam to zrobic.

po co sie pytasz o porady jak olewasz to co ktoś do ciebie mówi tylko nadal jesteś sflustrowana. nie odpowiadasz na pytania to nie oczekuj odpowiedzi. może ty jesteś jakaś nie halo i przesadzasz?

Gość taka jednaaaaaaaaaaaaaa
A wcześniej nie wiedziałaś, że taki jest? Ja też z wieloma facetami w swoim życiu się kłóciłam, ale z jednym to NON STOP! Po prostu codziennie była kłótnia i wiem,że nigdy więcej takiego typa, teraz mam związek ZAJEBISTY!! i narzekać nie mogę, nie drażni mnie to, że rzuca wszędzie skarpetki, że nie zamyka klapy od klozetu :D że nabrudzi w umywalce - bo to TYLKO FACET!! Za to umie rano zrobić kawusię, śniadanko :) ugotuje obiad bardzo pyszny zresztą :) ma wiele zalet jak i wad, ale jego największą zaletą jest to, że mi ustępuje :D

Zrobic mi kawe czy sniadanie.Zrobi jak go poprosze ale nic sam od siebie.

Gość malinnkkaa cud diewczynkaaa
Ale masz dziewczyno problemy.