Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara żona i szczęśliwa

rajstopy u 3 latka-chłopczyk

Polecane posty

Gość stara żona i szczęśliwa

czy dziecko do przedszkola moze chodzić w rajstopkach? tznbawic się w nich czy raczej musi miec dres lub dzinsy? jak ubierac synka do przedszkola? czy rajstopki to obciach?

Gość ryhadaq
ja zakladam rajtuzy i spodnie czesto panie sciagaja spodnie i młody biega w rajtuzach-jak wiekszosc chłopcow w przedszkolu jest bardzo ciepło

Gość ja też się zastanawiam
czy nie zostawiać syna w rajtuzach... Zawsze ściągałam je w szatni i zostawiałam go w wygodnych dresach. Rajtuzy i spodnie to za dużo w przedszkolu jest ciepło.Ostatnio tak myślę,że prościej byłoby zostawić go w rajtuzach właśnie.

Gość mamarobala
rajstopki to w zimie normalka,jak zdejmiesz mu w szatni spodnie to w nich zostaje i tak jest wygodnie dla wszystkich.Moim zdaniem obciach to raczej dziecko przegrzane,w przedszkolach jest ciepło więc rajtki+spodnie to gruuuba przesada.

Gość weroniśka.w
no ale 4,5 latek to juz obciach?

Dla mnie to nie obciach.Jak małemu jest ciepło w przedszkolu to ściaga spodnie i odkłada na pułeczkę w szatni i lata w rajstopach.Nie widzę nic dziwnego w rajstopach nawet u pięciolatka.

moim zdaniem też nie jest to obciach. Przyjdzie taki dzień ,ze chłopiec sam sie zbuntuje i rajstop nie założy:)Póki chce możesz mu zakładać bez obaw

ja widziałam mnóstwo:)od dawna pracuję z dzieciakami- najpierw jako opiekunka, później w przedszkolach i naprawdę dużo dzieciaków biega w rajstopach