Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość canpol babies

canpol babies - dobra firma?

Polecane posty

Gość canpol babies

zastanawiam sie nad kupnem butelek i laktatora z tej firmy ktos zna? uzywa? jakies opinie?

Gość canpol babies
dzieki :) myslalam ze nikt nie odpowie

Gość ciekaweeee
ja mam laktator aventu i jestem bardzo zadowolona. przy pierwszym dziecku używałam butelek tylko tej firmy bo pasowały do laktatora mały przyswyczaił się do kształtu smoczka. teraz mam drugie zaczeliśmy od aventy. ale od kąt przestałam karmic piersią przestawiliśmy się na canpol.jest tani!! i ma smoczki do butelek, które są bardzoo podobne do aventu. jesteśmy zasowoleni!!

Gość canpol babies
jeszcze raz dzieki, kupie canpol w takim razie

butelki canpol są niby dobre ale u mnie się nie sprawdziły. Nie wiem dlaczego ale mój młody tak mocno zasysał smoczek że nic mu nie leciało. Może był przyzwyczajony do silniejszego ssania(wczesniej był karmiony piersią). Kuzynka miała identyczny problem. U mnie sprawdził się avent

Gość ja mam canpol
do herabtek a karmie piersia, sprawdzają sie rewelacyjnie sa szklane a to było dla mnie wazne, ponieważ plastik jest szkodliwy smoczki 2 szt 3 zl bardzo dobre :) używamy cały czas

włąśnie tak czytam już któryś temati dochodze do wniosku ze to tylko ja i moja kuzynka miałyśmy taki problem. reszta jest meg zadowolona:)ale jak ktos pyta to uczciwie odpowiadam:)

My mamy butelki Lovi z canpola i super sie sprawdzily maly ani z avemtu ani tt ani nuka nie chcial jesc a tu rewelacja:) polecam

Gość to jest polska firma
?

Gość u kogo zamawiałas te surrender
canpol rewelacja

Gość u kogo zamawiałas te surrender
canpol rewelacja

Gość christneeeee
To bardzo dobra firma, jest często polecana i reklamowana przez czasopisma dla mam.

Gość ja mam z tej firmy
majtki ciążowe :D

Gość diankaDB
Osobiście bardzo polecam produkty tej firmy. Ceny są naprawdę rozsądne a jakość bardzo wysoka. W zasadzie większość wyprawki mojej i córeczki opierała się na ich produktach i byłam naprawdę zadowolona. Szczególnie godne polecenia są artykuły higieniczne potrzebne we wczesnym połogu, mam na myśli majtki poporodowe i podkłady higieniczne. Potrzebne są każdej kobiecie po porodzie a w porównaniu z produktami innych marek - są naprawdę rewelacyjne. Dzięki nim czułam się świeżo i komfortowo. Wykonane są z przewiewnych materiałów, nie powodują podrażnień. Jak dla mnie super :)

Gość gość
a ja właśnie miałam podkłady poporodowe z 4 różnych firm i te z canpola uważam za najgorsze,co z tego że szerokie, ale sztywne jak wiechcie, klej słabo trzymał.

Gość flanelka832
Dla mnie canpol babies to najlepsza firma. Mają wszystkie potrzebne produkty i przede wszystkim w przyzwoitych cenach, tak ze stac kazdego. Kolezanki radzily, zeby np. kupila drozszy laktator, bo pewnie jak za tani to nie dobry. I dobrze zrobilam, ze nie posluchalam, bo kupiłam laktator basic i jestem bardzo zadowolona. I jakies 200 zl zostalo w kieszeni na inne potrzebne rzeczy bo wiadomo, przy dziecku ciągle coś.

Gość gość klop
Ja szczerze odradzam, mam butelke i smoczej z tej firmy i jestem bardzo nie zadowolona z niej. Z butelki saczy sie mleczko a jak dokrece nakretke to sie smoczek zakleja ale niestety moje dziecko tylko ten rodzaj smoczka toleruje i musze go uzywac :-(:'(:-(:'(

Gość gość
Mój synek toleruje smoczek tylko tej firmy..żadnego innego nie ruszy. Mam też karuzelke nad łóżeczko z ww firmy i jak na razie nie narzekam.

Gość gość
Ja kupiłam smoczki nuka genius bo pinajlepsze☺, tylko smoczki anatomiczne nuka, a drugiemu chciałam co najlepsze☺ i co miał gdzieś jedyny smoczek jaki chwycił issie to canpol symetryczny, więc co dzidzia to inne upodobania

Gość Jaworka
może kiedyś. Aktualnie to jest absolutny koszmar. Złe wykonanie, wręcz niebezpieczne dla dzieci odradzam bardzo wam te rzeczy

Gość gość
U nas tylko avent reszta niestety to syf