Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b dziiwny sen

była dziewczyna mojego chłopaka

Polecane posty

Gość b dziiwny sen

śniło mi sie, że przyszła do mojego pokoju, w momencie, w ktorym zerkałam na jego telefon, dostał wiadomosc od jakiejs laski. ona przyszła, zaczęła mówić, że mnie obgadywał, mówił o mnie przykre rzeczy, zaczęłam się czuć fatalnie przez sen... byłam cała spocona jak sie obudziłam, było mi tak głupio i miałam strasznie mieszane uczucia :o była cały czas spokojna, nawet powiedziała, że jakoś dziwi ją, że tak o mnie mówił, bo wydaje sie byc spoko.. miała super nowoczesny telefon, w ogóle wydawała sie bardzo miła.. tak, jakby chciała sie ze mną zaprzyjaźnić i pomóc mi o nim zapomnieć... obudziłam sie dzis o 11, a sen ciągle chodzi mi po głowie... od połowy grudnia w zasadzie nie jestesmy razem, a z tamtą dziewczyną on nie jest od roku, ona ma od 11 miesięcy innego faceta.

Gość b dziiwny sen
dodam, że on czasem mówił, że ona jest tępa, glupia itp. ale np. też opowiadał, że zawsze była nienagannie ubrana, umalowana, uczesana itd. chociaż moim zdaniem była przeciętna z wyglądu... poza tym wiedzial, ze ma same markowe, najlepsze rzeczy, gadał, ze jest ambitna, zaradna, samodzielna itd. ...