Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koncowkafleksyjna

powróżcie proszę

Polecane posty

Wiem, że dziś Sylwester i pewnie jesteście zajęte, ale mam prośbę. Powróżcie mi. Chciałabym wiedzieć, czy chłopak, z którym jestem, jest tym właściwym. Dowiedziałam się dziś przykrych rzeczy i dlatego proszę Was, powiedzcie, czy my zawsze będziemy razem? Czy to związek bez przyszłości? Ja- Agnieszka 15.01.1989 On- Tomasz 26.08.1984 Dziękuję.

Gość głęboka jesteś
bedziecie razem, urodzisz trojaczki już niebawem, slub bedzie dopiero za 2 lata, on bedzie krecił z Twoja najlepsza kolezanką, ale i tak wróci do Ciebie

Gość apaulina
hehe

Gość głęboka jesteś
tak, ten związek ma przyszłość.

Gość dam Ci dobra rade...
nie pytaj innych...pytaj siebie czy Ty chcesz z nim być...czy jest on odpowiednia osoba dla Ciebie? wez pod uwage to czy bedziesz mogla zniesc wiecej takich przykrych rzeczy...

Pisze z jakimis dziewczynami na gg a raczej flirtuje z nimi a mnie kłamie prosto w oczy ze to nieprawda. Jest mi tak zle. On teraz spi a ja siedzę przy biurku i płaczę, bo go kocham. Jak mu to powiem, to sie obrazi, bedzie groził, ze mnie zostawi, a ja tego nie chce. Wiem, ze jestem naiwna, dlatego pomyslalam, ze wrozba mi pomoze, da nadzieje, albo powie, ze moje starania i cierpienia nie maja sensu:(

Gość dam Ci dobra rade...
nie mecz sie....nie badz naiwna....juz teraz jest ci zle...a co bedzie pozniej? Ktos kto kocha nie grozi ze odejdzie, ktos kto kocha nie flirtuje z innymi... jesli macie 2 komputery sprawdz go...napisz do niego z innego numeru gg i podaj sie za kogos innego...zobaczysz czy bedzie z Toba flirtował... bedziesz miala dowod.... tylko czy Ty naprawde tego chcesz? Jesteś w stanie od niego odejsc skoro juz teraz jest nieszczery?