Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złotowłosa88

Perfumy z Avon....

Polecane posty

Dzisiaj przyszły mi moje ukochane perfumy z Avonu:) Surrender...Wy używacie perfum z Avonu? Wasze ulubione? moja siostra cioteczna szaleje za Wink-ale mi one totalnie nie podchodzą. Mogłaby mi któraś scharakteryzować Chanelle no.5? Ponoć takie niesamowite.

Gość dfbf
Chanelle no.5 nie znam :o

Gość u kogo zamawiałas te surrender
?

Gość bunny26
według mnie avon nie ma fajnych zapachów no i strasznie nietrwałe...jedynie fajne i trwałe są make me wonder i męskie full speed... chanell są moim zdaniem brzydkie...takie dość duzące i typowe dla starszej pani...dla młodej kobiety absolutnie sie nie nadaje... surrender mozna kupic na Allegro

na all surrender sprzedawał oszust

uzytkownik e-sklep333

Przysłała mi moja koleżanka zza granicy:) Ale zamawiam często na allegro:) Kiedyś w katalogu kosztowały ok.60zł Teraz jak widać z powodzeniem można je dostać za 25-30zł. Kocham ten zapach:) Wypróbowałam setki perfum od 20-200zł i nic nie podchodzi mi tak jak to:)

Gość channel 5 KATASTROFA
okropny zapach!

Gość wcinam chipsy
Miałam Wink,podobają mi się,mają słodki zapach. Podobają mi się też Treselle,ciągle przymierzam się do ich kupna i jakoś nie wychodzi :p Obecnie mam Little Black Dress,dostałam w prezencie,ale niespecjalnie mi podchodzą. Za to najbrzydsze perfumy Avonu to wg mnie Percive,mdli mnie jak je czuję :o

Gość momentyyyy
,,chanell są moim zdaniem brzydkie...takie dość duzące i typowe dla starszej pani...dla młodej kobiety absolutnie sie nie nadaje..." zgadzam się w 100% to perfumy dla starszych ciotek na wieczór :o

Hmmm...wiec nie wiem czemu ludzie się zachwycają tym Chanelle. Moja siostra młodsza jest zakochana w Perceive:) A litte black dress też niezłe:)

Gość avon znawca
Najladniejsze moim zdaniem sa always, mieszkam w garwolinie perfumy surender kosztuja u nas 20 zł tak samo reszta;)