Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekać czy nie

Czekam na kuriera! Myślicie, że przyjedzie jeszcze?

Polecane posty

Gość czekać czy nie

czy już raczej firmy kurierskie nie pracują??? Dziś miałam dostać przesyłkę, ale chyba przez atak zimy (u nas zasypane wszystko) to się opóźni. Nie wiem tylko czy jeszcze czekać, bo siedze murem w domu od samego rana :-O ehhh Wiecie może coś bliżej o działaniu takich firm? Dzwoniłam, ale nikt już nie odbiera... cholerka! nie wiem co robić!

Gość czekać czy nie
haloooo! ludzie nikt nie ma pojęcia jak funkcjonują dziś firmy kurierskie?

Gość czekać czy nie
cholerka! :-( :-O ale dziękuję za odp. pewnie masz rację... ale czasem pracują do 17 czy 18, a na stronie tej firmy nic nie jest napisane :-(

ja czekam ,aż mi zwrócą gps,ale dzisiaj już na nich nie liczę.A ty co na kieckę czekasz?

Gość Marian dyszy i wytrzeszcza
oczy w wyniku konwulsji jakich doznaje w wyniku silnie prężnicujących się poczfarek pod jego napletkiem które zostały tam wprowadzone w wyniku zgniecenia muchy, która wysrała jaja pod jego napletek z których wylęgły się larwy przekształcając się następnie w poczfarki które zaczęły się intensywnie prężnicować i giąć !

Gość kejfroinctuwrg
jeszcze może przyjechać. Ja dostałam przesyłkę w wigilię o 18.40 to w sylwestra wszystko możliwe. A w jakim rejonie Polski tak sypie?? Z ciekawości pytam :)

Gość czekać czy nie
chwilowo nie sypie, ale od rana nas zasypywało ;-) Wielkopolska Nie nie czekam na kieckę, ale chciałam wyjśc na chwilę z domu, a nie mogę, bo specjalnie zamówiłam meble(komoda z szufladami), bo dziś byłam w domu a w tygodniu to pracuję po 12 h :-O cholerka! Ale skoro w wigilię przyszli po 18 tzn. jest nadzieja :-D