Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmarina

do Polakow bez wyksztalcenia zyjacych na Wyspach

Polecane posty

Gość dagmarina

Jestem ciekawa czy zalujecie,ze nie poszliscie na studia jak wiekszosc,mlodych ludzi czy wrecz przeciwnie jest Wam w Anglii bardzo dobrze bez porzadnego wyksztalcenia?

Gość ja osobiscie
zaluje ze nie poszlam na studia, mam srednie wyksztalcenie, ale mimo tego jest mi dobrze na wyspach, mam fajna, dobrze platna w biurze i nie narzekam.

Gość dziewczyna_szamanaaa
Ja nie żałuję - nie ma czego. Studia w Polsce to strata czasu i pieniędzy. Mam świetną pracę, w której się spełniam - nagrodą za to są świetne zarobki. Mam w planach podjęcie nauki, ale tutaj - na Wyspach :)

Gość studia- a po co
zaczelam na 2 roku wyjechalam dorobic i zostalam , nie zaluje bo nie mam czego, przeszlo polowa ludzi z mojego roku pracuje teraz po sklepach lub jako przedstawiciele liczac kazdy grosz, nie oszukujmy sie nie masz grubego portfela i dobrych znajomosci to ci nawet studia nie pomoga

Gość Inspektor GG
w UK Polskie studia nic nie dają więc jak ktoś chce tu zostać to raczej powinien tu zrobić jakieś studia :)

Gość missoja
Hej Ja zrobilam licencjata w Polsce, ktory mi sie do niczego nie przydal. Mieszkam i pracuje od 2 lat w Anglii, nie jest to moze praca moich marzen ale starcza mi na moje "waciki" ;-)

Gość A ja tylko po LO
Ale mam wypracowane umiejetnosci i talent a to cos wiecej niz tytul. kocham moja prace i zarobki w UK :) ...

Gość haha ciekawe
ile z was naprawde cos robi rozwijajacego a ile jedzie na szmacie, albo sprzedaje w lidlu :D

Gość kurtka.debenhams
a to w poslce poloacy nie pracuja na kasie w Lidlu czy nie sprzataja?

Gość .Bez studiow.
Jestem dekoratorka wystaw. wspolpracuje z advertisment agency. nie kazdy musi miec mgr zeby byl szczesliwy.