Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loopee167

czy 17latka może zachorować na raka piersi????

Polecane posty

tak. Wiek nie ma znaczenia. Można zachorować mając lat 17 a wykryć koło trzydziestki bez szans na wyleczenie. Dlatego trzeba się badać

Gość dieta gersona
bo rak to nic jak zatrucie całego organizmu

Gość loopee167
o fuck, albo ja nie umiem badać piersi albo mam raka, wykonując te same ruchy(symetrycznie) wobec prawej i lewej piersi to lewa jest dziwnie twardsza(tak w środku, jakbym tam coś miała, zupełnie inaczej niż u prawej, a do gina dopiro bede mogla za jakies 3 miechy pójść, przerypane(nie umrę w czasie tych 3 miesięcy????)

Gość poznanski kwiat polny
szanse są minimalne w tym wieku.

Gość tesco już zamknięte
niektóre kobiety mają taką urodę, że mają takie zgrubienia, one nie muszą świadczyć o chorobie, taka uroda. ale badać warto i mieć pod kontrolą. a poza tym, dlaczego od razu zakładasz raka? a może to jest twór zupełnie innego rodzaju, cysta jakaś czy coś? jak się zbadasz, to się dowiesz, jeśli ogólnie dobrze się czujesz, nie masz bólów, to 3 miesiące nie zrobią różnicy

Gość loopee167
wiem, że szanse są minimalne(nawet u 20kilkulatki rak to rzadkość) ale już 3 kobiety w mojej rodzinie zakończyły życie przez raka piersi a 1 się wylizała(chociaż duzo starsze były), i widziałam jak to wygląda więc się nieźle przestraszyłam, boleć nic nie boli, nie widać żadnych zmian na skórze, ani nie ma żadnych wypukłości, krostek na skórze, tylko jak porównać obie piersi to ta lewa jest dziwna, a czy cyste sie usuwa??? bo nie chce mieć blizn, ani żadnych operacji ani nic