Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megallomania82

mąż uważa mnie za nieroba

Polecane posty

Gość megallomania82

Mąż mi mówi, żebym wzięła się do pracy. Opiekuję się nasza roczną córką, a on z takim tekstem. Pracuję i tak - rano i wieczorami, kiedy mąż jest w domu, opłacam mieszkanie i rachunki, on spłaca spore długi. Czy to fair?

Gość phgujyh
zostaw bachora w domu i do roboty jestem vza nim!

Gość tttooooo
to jakies dziwne ,chyba nici z tego domku

Gość megallomania82
tttoooo, chyba czytałaś mój post na uczuciowym - no właśnie czarno widzę ten domek, chyba że na zabitej dechami wsi. Nie oddam dziecka żadnej niani, bo je za bardzo kocham i boję sie o nią. Ideałem byłoby oddać ja dopiero, gdy będzie miała 2,5 roku. Widzę jednak, że z moim mężem będzie ciężko. Poza ty, jak on może twierdzić, że jestem nierobem, skoro pracuję rano zawodowo, potem intensywnie spędzam czs z dzieckiem do 19.00, a potem znów zawodowo do 21.00. On przychodzi z pracy o 19.00 i już tylko leży, bo WIELCE ZMĘCZONY. Wk....wia mnie to

Gość mama kaludii
taki trochę nie tego ten twój mąż ... pracujesz zarabiasz i zajmujesz sie domem i dzieckiem ....

bez urazy ale widac ze twoj facet to len i brakuje mu chyba piatej klepki jak i jakichkolwiek uczuccc!!! wez sie z nim zamien skoro ty sie niby lenisz to niech on sie tak jak ty poleni i zobaczymy kto tu tak naprawde leniem jest:P w pracy pewnie nie raz rznie glupa i udaje ze pracuje a wrociwszy do domku po 8 h siada do telewizora i ma wszystkio gdzies...to dopiero lenistwoo.. i jeszcze ma czelnosc narzekac tfuu

Gość megallomania82
On uważa że ma bardzo ciężką specyficzną pracę, bo jeździ cały czas samochodem (pracuje jako przedstawiciel handlowy). Jak mu mówię, że istnieją dużo cięższe prace, jak chociażby górnik, to on twierdzi, że górnik tak się nie zmęczy jak on i że ja nie znam specyfiki jego zawodu. Moim zdaniem to palant i jest mi przykro że za niego wyszłam.