Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linda2009

BOJE SIE DODY

Polecane posty

Gość Linda2009

Heya Poradzcie mi proszę : Od dziecka interesowalam i zajmowalam sie muzyką... mam 21 lat... bralam udzial w programach muzycznych, przegladach piosenek itp... wielokrotnie stawalam na podium.. mam mocny dobry glos, pisze sowje piosenki... i mam "porzadna osobowosc" nie jestem pokroju "doda" itp. chodzi o to ze ,,,, z wygladu bardzo bardzo bardzo jestem podobna do dody nie uwierzycie jakie podobienstwo ;/ i dostalam teraz propozycję i mozliwosc nagrania plyty. Jesli wspolpraca z wytwornia zaowocuje i roziwnie sie pomyslnie jeszcze w listopadzie ukarze sie moja plyta a tym samym wejde na rynek muzyczny ... i tutaj moja zmora : Boje sie porownan z doda jestesmy z wygladu moze i podobne ale totalne przeciwienstwo charakterów nie reprezentuje chamstwa i prostactwa a skupiam sie i wyrazam poprzez muzyke. Nie robie tez niczego dla kasy. Boje sie jak ludzie mnei przyjma i konfrontacji z sama dorotą. Poradzcie mi cos i prosze o powazne podejscie do tematu Linda

Gość Linda2009
PROSIŁAM O POWAZNE ODPOWIEDZI

Gość HUGODEMEDINA
wyjebane mam na dode ;]

Gość tttooo
listopad 2010 o to juz niedlugo:)

Gość samw sylwka nudza
poka fotke :D

Gość shona11111111000
To poka fotke może..?? Jeśli nie będziesz się zachowywać jak doda to i nie będziesz z nią utożsamiana. Szczerze to doda ma dobry sposób na marketing.;D hiiee;D

Gość shona11111111000
ty co ty...zatknęło cię;D hiiee;p

Gość Linda2009
Nie chce pokazywać fotki. Chcialabym pozostać anonimowa poki co. Nie chcę tez nawet jesli uda mi sie cos osiagnac uzyskac rozglosu jak doda. robie wszystko z serca dla muzyki. Probowalam wszystkiego .. tzn probwalam robic wszystko poza muzyka czasami chcialam sie poddac ale nie potrafie nic mnie nie cieszy nic nie kreci tak jak muzyka ciagnie mnie do niej. . . . doda.. hmm moze i ona ma naprawde pomysl na siebie ale ja wchodzac na rynek muzyczny chcialabym pokazac ze mozna miec i talent i urodę a przy tym zachwoac kulture i szacunek dla ludzi. Boje sie jedynei konfrontacji z nia bo wiem ze predzej czy pozniej nastapi a ja nie potrafię byc dla ludzi wredna i okropna

Gość Linda2009
No wlasnie.. miedzy innymi.. nie uwazacie ze ona robi wszystko pod publiczkę? dla kasy ? wydaje mi sie tez ze wiekszosc artystow na poczatku swojej kariery - osiagajac cos zaczynaja z perpektywy i poczucia tworzenia.. bo czuja to w sercu - tak jak ja. Jednakze w pozniejszym czasie odwala im jak juz sie czegos dorobią i robia sie "wielkimi gwiazdami" dla mnei to chore... to ludzie zwykli ludzie.. tyle tylko ze moze dokonali czegos przelomowego w swoim zyciu... nie potrafilabym byc taka wyniosla i wiem ze jesli cos osiagne to pozostane soba. na 96% w listopadzie wejde na rynek muzyczny - ryzyk fizyk... nie kazdemu sie udaje ja mam szanse postarm sie zrobic wszystko by pokazac ludziom ze sa jeszcze artysci ktorzy tworza "sercem i z serca" - nie dla kasy

Gość wersalis
nie patrz na Dodę, nie patrz na Madonnę albo Chylińską musisz mieć swój własny styl i wymyśl coś nowego i innego , możesz nawet śpiewać w języku 'wymysojer' - ten język już zanika , pozostało ok. 60 osób w miasteczku Wilamowice koło Bielska-Białej, na taki pomysł nie wpadła nawet Doda lub Chylińska , możesz być pierwsza i osiągniesz cukces, grunt to mieć pomysł :)

Gość beatka sdsd
haha chyba se jaja robisz :D doda pani dorota rabczewska 10 lat zapychała na kase jaka teraz ma, nie patrze juz na to co po drodze ale... 10 lat siedzi w tym a Ty? wiec nie mow że ona Be a ty Cacy

Gość Linda2009
10 lat zapychala na kase ? ? ? ? moim zdaniem tylko o to jej chodzi - nie o muzyke O kase. wszystko robi dla kasy. nie powiedzialam ze ona jest "be" a ja "cacy" uwazam ze ma fajny glos, urode i dobre piosenki ale mowi o tym ze nie cierpi chamstwa i prostactwa a sama sie tak zachowuje zaprzecza sama sobie. wogole krytykuje wszystkich dookola i nasmiewa sie z nich jakby byla najlepsza na swiecie. Jest wielu artystow lepszych od niej. jesli mam byc obiektywna szanuje ja za to ze doszla tak daleko uwazam ze ma glos, styl, piosenmi i jest pomyslowa ale totalnie chamska dla ludzi i wszystko robi dla kasy jesli ja cos osiagne - a gleboko w to wierze bo wydanie mojej plyty jest praktycznie max pewne to wtedy napewno pokaze Polsce ze mozna jeszcze tworzyc i miec styl nie bedac chamska i prostacką.

Gość HUGODEMEDINA
Nie pozwol nikomu odebrac sobie marzen - to twoje zycie i rob w nim to czego pragniesz. Zadnej dodzie ani innej osobie. Nikt nie ma prawa decydowac o naszych marzeniach. jesli tylko to czujesz - rob to. czlowiek ktory nie bedzie robil tego czego pragnie bedzie zawsze nieszczesliwy

Gość lolencjusz2222
jak ja niecierpie tego czegos co sie zwie dodaaaaaaaaaaaaaaaaa brrrrrrrrrrrrrrrrrr zarozumiale to