Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisiaaa121222

a nadchodzącego roku to ja nie wytrzymam,albo ze sobą skącze albo niby przez

Polecane posty

Gość monisiaaa121222

przypadek zginę

Gość plaskata
a tobie co sie porobiło ... :o dlaczego?

Gość monisiaaa121222
bo mam w dupie takie życie, jestem życiowym nieudacznikiem. Nikt mnie nie lubi o czym świadczy samotny sylwester.

Gość monisiaaa121222
odejdź z tymi linkami Nie wiesz ze leżącego się nie kopie?

Gość typowy kafeteriusz
a skolko masz liet? monia ?

Gość plaskata
a jak myślisz, dlaczego dzis tyle nas jest ? kazdy ma jakiegoś doła a ja mam i to potężnego :o

Gość monisiaaa121222
jestem żałosna, okropna i juz mi nic nie pomoże. Poza cudem. Mam lat 19 i to jest najbardziej żałosne, w tym wieku powinnam się, bawić .Po prostu żyć a ja... wegetuję

Gość Zębiareczka
tak w tym wieku powinnas sie bawic, bo w moim to juz dzieci bawic:P Pamietaj, ze okolo 29 roku na pewnym sylwku postaraj sie o dzieci, a narazie zabawa:) Bo na starosc nie bedzie miał kto nad twa trumna płakac..A tak chociaz dziecko;)

Gość monisiaaa121222
dziecko to ja będe miała chyba ze przez gumową gruszkę, bo żaden normalny facet mnie nie zechce. Czym ja sobie zasłużyłam na taki los..no czym?

Gość plaskata
ciesz sie życiem, ja straciłam faceta w wypadku byliśmy z sobą 10 lat i dziś pierwszy sylwek bez niego! 😭 Jak myślisz-co czuję???????!!!!!! kuzwa

Gość monisiaaa121222
baw sie łatwo powiedzieć, trzeba mieć z kim co jest dość trudne jeśli cie nie akceptuje nikt...

Gość lala banana
monisia będzie lepiej.Tez spedzam tego sylwestra w domu z rodzicami.To juz moj drugi samotnie spedzony sylwester. A ja mam 16 lat.Więc nie tylko ty jesteś załosna,.

Gość monisiaaa121222
płaska przynajmniej miałaś faceta, ktoś cie kochał na tym pojebanym świecie. Pociesz się że po śmierci będziecie razem. Gorsze od stracenia miłości jest tylko jej nie zaznanie. /Co aktualnie ja doświadczam

Gość monisiaaa121222
lala kobieto 16 lat jeszcze tyle przed tobą. A ja 19 przecież to stara dupa praktycznie, przed rodzicami mi wstyd. Dziękuje za to ze nie są tacy i mi tego nie wypominają

Gość plaskata
zastanów sie co piszesz,bo nie życzyła bym ci takiego losu jaki mnie spotkał.! Ty nie zdajesz sobie sprawy jak ja cierpie! siedzę z drinkie i płacze, bo wszystko mi JEGO przypomina. Ty faktycznie nikogo nie kochałaś skoro tak piszesz :o

Gość monisiaaa121222
jak miałam kogoś kochać jak nikt nie kochał mnie? czas leczy rany, wiem ze na początku może być Ci trudno ale z czasem się pozbierasz. Bardzo ci współczuje i to nie jest tak ze umniejszam twój ból. Nie powiem ze Cie rozumiem bo nie rozumiem bo nigdy czegoś takiego nie przeżyłam, nie chce sie z tobą kłócić. Ale naprawdę moja tęsknota jest ogromna i z tond to przeświadczenie ze to może być coś gorszego.

Gość monisiaaa121222
prawiku masz 22 lata? Co sie stało ze nie masz dziewczyny, jak na faceta to jesteś w idealnym wieku na znalezienie potencjalnej partnerki. Czekasz na miłość?

Gość plaskata
To jest wszystko za swieże 😭 A Tobie życzę MIŁOŚCI prawdziwej w nowym roku, wiem, że Ją spotkasz

Ooj monisiaaa121222 Ja też spędzam sylwestra sama w domu i jestem kurewsko zła. Po prostu rozsadza mnie od środka. Kurwa mać. Mam 17 lat...w lutym kończę 18. Nie mam ochoty już żyć na tym zasranym świecie wśród tych wszystkich fałszywych pasożytów. Fajerwerki strzelają a ja sobie popłakałam nad sobą i życzyłam sobie by ten nowy rok był lepszy od poprzedniego o wiele. Tak naprawdę pomyśl sobie, że jesteś wspaniałą osobą, bogatą wewnętrznie. Bo tak jest. To ludzie Cię zniszczyli i doprowadzili do takiego stanu. Tylko i wyłącznie ludzie i nie możesz pozwolić na to by to oni byli przyczyną Twoich smutków. Pokaż wszystkim, że jest inaczej. Pokaż, że jesteś ponad to. Ja wiele razy myślałam, że jedynie śmierć tutaj pomorze ale to nie jest wyjście.

Gość monisiaaa121222
bardzo dziękuje wam kochane moje.To bardzooo miłe. Wam też życzę wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń z całego serca,na prawdę szczerze. Bo przecież nie znacie mnie a próbujecie pocieszyć i tak dobrze życzycie. To świadczy o was jednoznacznie, aż mam świeczki w oczach.

Gość samaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
siema, przyłączam się :O

a tam, prawik znajdziesz kogoś :)

Gość monisiaaa121222
sammma tobie też życzę ogromu miłości, bo tak prawdę mówiac tylko miłość w życiu jest naprawdę ważna

dzięki monia, mam chłopaka ale to na odległość, dlatego siedzę sama, on się chyba dobrze bawi...

Gość monisiaaa121222
miłość istnieje tylko nie ma na nia definicji, teraz to wiem. Kiedyś tęż nie wierzyłam.Wieże chociaż nie doświadczyłam... Prawik znajdź swoja miłość

Gość monisiaaa121222
samaaaa więc aby ci się jak najlepiej z nim ułożyło,zaufania i uczucia Podobno miłość przetrwa wszystko a ty już jesteś na półmetku bo ją znalazłaś.

dzięki bardzo... Tobie też życzę żebyś kogoś znalazła i mam nadzieję że ci się to uda :)