Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaaaaaaaaaaa

Facet na rocznicę związku kupil mi klapki KUBOTA!

Polecane posty

Wczoraj, w sylwestra obchodziliśmy pierwszą rocznicę naszego związku. Umówiliśmy się u mnie w domu, ja przygotowałam piękną i smaczną kolację, oraz kupiłam mu jego wymarzony prezent (wiem, że taki chciał, bo mówił wcześniej). On już od paru dni ciągle tajemniczo się uśmiechał, a jak pytałam go o co chodzi, to mnie zbywał mówiąc: dowiesz się w sylwestra. No i byłam już dosyć podekscytowana, bo ciągle dawał mi do zrozumienia, że dostanę coś niesamowitego, niepowtarzalnego, coś o czym zawsze marzyłam. Tak więc, nadszedł wielki dzień. Mój mężczyzna daje mi paczkę, a minę ma jakby było Boże Narodzenie, ja odpakowuję ją szybko, a w środku co?!! Klapki Kubota!! :o Nie żebym była jakąś materialisktą, bo wiem, że liczy się gest, no ale klapki KUBOTA?! Co mam teraz zrobić, bo on obraził się jak zobaczył moją minę na widok jego prezentu :(

Nikt nic nie powie? :(

Gość za rok dostaniesz
BAMBOSZE! :D

Gość a za dwa lata jak dobrze pójdz
ie KIERPCE!!! :D :D

Gość peirwszy post na kafe
w tym roku, ktory mnie rozbawil:D

Gość a ja myslę że on
Cię kocha. Kupił Ci taki ciepły domowy prezent jak byście byli małżeństwem conajmniej 15 lat. To takie romantyczne. Co tam bizuteria i inne pierdoły nieprzydatne kobiecie w domu stojącej przy kuchni. Mysli o Tobie poważnie, chce widać, żeby stało Ci się wygodnie gotując dla niego obiadki:)

Gość obie są ładne
prowokacja?

Gość qrcze a ja w rocznicę dostałam
tylko pierścionek zaręczynowy :(

To mówicie, że fajnie mam? No nie wiem :(

Gość a wolalabys dostac
pluszaka?:P

:(

Gość aldona z peknietego....
kubota!!!!!!!!! żartujesz to moje marzenie, zawsze chciałam takie ale mój mi fundął z bazara łod bułgarów za 2.99:(

Gość Zębiareczka
pierścionek? A jak Ci go dał? Odpalił petardę, a ona wraz z pierscinkiem wpadła ci w rece:)?

Naprawdę ciesz się bo mógł kupić papier toaletowy:p Wiadomo, że faceci na prezenty lubią rzeczy praktyczne, ale gość chyba nie pomyślał, że to kobieta otrzyma prezent:p

Gość WSZYSTKIEGO DOBREGO
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedz sie jak polepszyc swoje zycie seksualne :) Polecam i zycze wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Gość o mało co
nie udławiłam się ze śmiechu hahahahahahahahahahahahahahaahahaha rozumiem kapciochy jakieś fajne na zime kupic coby w stópki ciepło było ale laczki kubota... hahahahahahahahahahahahahaha dzięki za ten topic ubawiłam się:D a tak serio olej to bedziesz wnukom jaki dziadek miał gest.

Gość makitaakita
ojjj kochana ja to bym sie cieszyla na Twoim miejscu :) MY tez mieslismy wczoraj 4 rocznice bycia razem a on zapomnial jak co roku ale ja stwierdzialam ze juz sie przyzwyczailam wiec zyje:) Nie martw sie wazne ze pamietal!!

Gość makitaakita
ojjj kochana ja to bym sie cieszyla na Twoim miejscu :) MY tez mieslismy wczoraj 4 rocznice bycia razem a on zapomnial jak co roku ale ja stwierdzialam ze juz sie przyzwyczailam wiec zyje:) Nie martw sie wazne ze pamietal!!

Gość vieri
chce poznac twojego męza hahahah xDDDD git ziom ;d ciesz sie, kubotki sa zajebiste !

Gość vieri
ja bym sie na pewno ucieszyl z takiego prezentu :PPPP moj mail vieri69@wp.pl

Gość Rai Van Dee
Dzięki za poprawę humoru. Uśmiałam się. :) A tak serio to chyba był to żart z jego strony skoro tak się śmiał i mówił, że dowiesz się w Sylwestra o co chodzi?

Gość niezalogowana furgonetka
ja tez się uśmaiłąm :-)

Gość ja bym się nie
obraziła, wiem, że chłopcy lubią się bawić :D

spoko, mnie rozwalaja prezenty mojego ojca dla mojej mamy. dostala juz deske do krojenia, sprej do wycierania kurzu, a totalnym hitem byl sloj do kiszenia ogorow:D

Gość mihdkfuahh
mojej siostry teściowa dała im (całej jej rodzinie) kiedyś na gwiazdkę trzypak pasty do zębów 2+1 gratis oni dbają o higienę ust więc raczej aluzja to nie była po prostu taki prezent :D i co Ty na to? nie narzekaj

Gość mitazo
można powiedzieć że pierwsze kuboty za płoty