Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralinka 34

łożysko przodujące

Polecane posty

Gość pralinka 34

Bardzo proszę o wypowiedź mamy, które na jakimś etapie ciąży miały łożysko przodujące tzn. pokrywające ujście szyjki macicy. Wiem, że łożysko nisko schodzące może jescze zmienić swoje położenie. Ale jak jest z łożyskiem, które pokrywa ujście szyjki. Czy też jest szansa na to. że jeszcze zmieni swoje położenie. Jestem w 19 tyg - łożysko jest na ścianie tylnej, ajego dolny biegunpokrywa ujście wewnętrzne szyjki macicy. Bardzo proszę o informacje.

Gość lady mary
napisałam się jak na innym topiku ta glupia i mi zezarło. Miałam lozysko przodujące dwanaście lat temu. Trzy miesiące przelezałam na pdtrzymaniu . Wypuścili mnie do domu, kiedy dziecko, w razie porodu było juz zdolne do samodzielnego zycia. W domu bylam dwa dni i się zaczęlo. Potęzny krwotok i błyskawiczna akcja lekarzy. Uratowało nas to ze mieszkam blisko szpitala. bo wtedy liczy sie czas. Zaczęlo sie o 22.30 w domu, a synek miał zapisaną godzinę urodzenia 22.50 przez cesarskie cięcie. Dwadzieścia minut trwala cala akcja !!! Po operacji uslyszalam tylko,ze mialam wiele szczęscia. Mowili to i lekarze i pielęgniarki. Nie piszę tego aby Cię straszyć, bo to mozna przezyc , ale kochana uwazaj na siebie. I zero stresu!!!!!TO WAZNE . Rob coś co lubisz -czytaj, szydełku, oglądaj komedie.TO tylko kilkanaście tygodni.Zleci szybciej niz myslisz. Powodzenia.