Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Gdzie spedziliscie Sylwka???

Polecane posty

mariooo a juz myslalam ze cie nie ma na forum🖐️ milo ze wpadles :P ja juz mialam zostac w domu, humor mialam do dupy, ale w ostatecznosci poszlismy ze znajomymi, a wlasciwiwe mnie wyciagneli do Kasyna hehe zjadlam pyyszna pizze owoce morza i sie nawet dobrze bawilam o dziwo!:)

co ty nie gralam:P patrzylam sie tylko bo nie umiem, no ale znajomi wygrywali, wstawialbym fotki ale wiem co bedzie sie dzialo, jak zwykle...:( zaraz teksty typu nie jestes w moim typie, mimo ze mnie to gowno obchodzi

wlasnie o to chodzi ze nie chce wstawiac fot znajomych i ze mnie bo potem sie zacznie, to sa takie neutralne:p

poza tym to jest nielegalne robic foty w kasynie ochrona mnie przeciez wziela na strone, mozna robic foty w restauracji tam tylko , ale udalo mi sie zrobic tak czy siak:p

ja mialalm isc na domowke ale samam nei wiedzialam gdzie i co mam juz robic, ale tez bylo wporzadku, nie jak zawsze ze budzisz sie z kacem nastepnego dnia po calonocnych wygibasach:P bylo tzw "posh" bardziej kto jeszcze jak spedzil sylwka?

Gość hej lala blondi

mariooooo nie wiedzialam ze taki niewyrzyty jestes:P malo ci tamte wqczoraj dogodzily? chyba reklamacje musisz zlozyc:):)

Gość koszulka00
na domowce u kolegi, teraz mam tylko prblem. odpowiedzcie na moje pytanie prosze.

Gość WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM RO
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedz sie jak polepszyc swoje zycie seksualne :) Polecam i zycze wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Gość Szejku....
jestem pedauem!

Gość bvbvbvbvb
Quicksand, daj chociaż jedno zdjęcie :)

roznie, cale szczescie fot nie ma. Ale bylo fajnie. A z myszka malo mam wspolnego :)

jakbys nie wiedziala to ja tutaj mieszkam pare dobrych lat i zdazyalam sie przyzwyczaic do wszystkiego i nic nie robi dla mnie furory zebym to z aparatem latala..szkoda gadac z reszta

ale przyznam ze polacy zaraz po przyjezdzie wlasnie tak sie zachowuja wiec rozumiem komentarze co niektorych..