Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszulka00

co robic ? pomozcie prosze.

Polecane posty

Gość koszulka00

bylam z chlopakiem, bardzo krotko, 3 tygodnie. on studiuje, z dala od domu. Gdybysmy byli razem, moglibysmy sie widywac na weekendach. Stwierdzil jednak, ze minelo mu to zauroczenie i ze sie chyba pomyli, nie da rady zyc na odleglosc. zaczelo mi na nim zalezec, ale zgodzilam sie z nim, ze ciezko zyc na odleglosc i sie rozstalismy, poki nie zakochalismy sie oboje. bylam u jego znajomych na sylwestrze, poprzedniego dnia rozmaiwac ze nim mialam wrazenie, ze mu nadal zalezy, powiedzial ze bd zazdrosny o mnie na tej imprezie. nie rozmawialam z nim prawie w ogole na tym sylwestrze, on w pewnym momencie poszedl z grupka ludzi do innego domu, ja zostal, pozniej wyszlam sie przejsc ze znajomymi, gdy wrocilam on juz byl. nadal nie rozmawialismy. zaczelam tanczyc z chlopakami, rozmawiac - bawic sie. on wstal i wyszedl. napisal mi sms zebym sie dobrze bawila bez niego. co mam teraz zrobic z tym? on jest bardzo niezdecydowany. co to znaczy? nie rozumiem go calkowicie. ja Wy to widzicie. z gory dziekuje za pomoc.

Gość zona matka
a po ile macie lat ??? bo wydaje mi sie ze nie dorosliscie do milosci..... albo sie kogos kocha albo nie ...tak jak biale jest biale a czarne jest czarne

Gość koszulka00
19 i 22. on jest strasznie niezdecydowany, nie wiem czego chce. wydaje mi sie, ze boi sie zaangazowac, nie chce rezygnowac z kumpli itd. nie wiem sama ;/

Gość zona matka
tzn chcialam powiedziec ze jestescie pewnie jeszcze mlodziaszkami i odkrywacie dopiero to uczucie milosci fascynacji emocje wami szargaja bo milosc trzeba zrozumiec ...robicie jakies podchody bawicie sie w kotka i w myszke zamiast szczerze porozmawiac ...dorosly i dojrzaly emocjonalnie czlowiek potrafi jasno wyrazic swoje potrzeby i wie czego chce....

Gość koszulka00
widac, ze on nie dorosl. nie moge mu sie tez narzucac, to oczywiste. nie wiem co dalej z tym robic.

Gość zona matka
uwierz mi kochanie ze ten ma wladze w zwiazku komu mniej zalezy zapamietaj.... w moim zyciu nadszedl moment w ktorym ja sama uswiadomilam sobie ze tyle jestem warta na ile sama sie cenie..rozumiesz....wiec odrobina egoizmu z twojej strony nie powinna ci zaszkodzic a wrecz odwrotnie....

Gość koszulka00
doskonale wiem, ze ten wlasnie ma władze. tymi wlasnie teraz mi zaczelo zalezec. trudne to wszystko. nie potrafie sie odciac od tego.

Gość zona matka
nic nie zrobisz ...bo nikogo nie zmusisz do niczego...musisz pokazac mu ze nie jestes na kazde jego skinienie tylko jestes kobieta . a kobieta musi miec swoje zycie nie musi byc podporzadkowana mezczyznie.....nie umrzesz od tego a bedziesz za to zyc jak na kobiete przystalo..a wiec przedewszystkim nigdy nie zapominaj o sobie kosztem faceta....

Gość koszulka00
tak wiem :) tylko, jak dobrze Pani pewnie rozumie to jest bardzo trudne, szczegolnie jak komus zalezy

Gość zona matka
i wlansie najlepsze co mozesz teraz zrobic to nie dac sie wciagnac w gre ...faceci tak sie bawia nami kobietami jak tylko dostana sygnal ze nam zalezy......i najlepsze co ci radze to 50/50 czyli ustalmy fakty jestes nim zainteresowana i on o tym wie czyli masz chec na kontynuacje zwiazku i to powinno mu wystarczyc jako pewniak rozumiesz a jesli ty pokazesz ze mozesz dac mu wiecej w zamian za to jak on cie traktuje (chodzi mi o to nezdecydowanie ) to nie zawacha sie a bedziesz cierpiec a on bedzie zerowal na tobie i bawil sie twoimi uczuciami ...

Gość Girl_UK
A mi sie wydaje ze on jest zazdrosny dlatego ci takiego smsa napisal. Ignoruj, bo glupi, dala bym mu kopa w dupe i fuck off ;). Jesli sie juz odkochal to po co czekasz na nego?. Niech spada, znajdziesz sobie innego. Tracisz czas na jakiegos niezdecydowanego balwana ;)

Gość zona matka
kochanie nie musisz do mnie na pani mowic ja mam 24 lata mieszkam w stanach mam synka 1.5 rocznego i obecnie w separacji i z ogromnym doswiadczeniem wiec dzis gdybym robila tak jak chce tobie radzic uwierz mi bylabym szczesliwa...a tak jestem smotna teraz tzn nie dokonca bo amm synka ale na ten 2010 rok jetsem pelna nadziei ze nigdy nie popelnie juz takich bledow jesten jak nowo narodzona po tym wszystkim co przeszlam przez jednego drania

Gość koszulka00
no wlasnie nie jestem pewna, czy on wie, ze mi zalezy. wczoraj mozna powiedziec, ze olalam go calkowicie, wkurzyl sie i wyszedl, wiec nie wiem. chcialabym zeby wreszcie cos ruszylo, albo definitwny koniec, albo poczatek.

Gość zona matka
dokladnie tak jak wyzej szalej zycia nie zaluj bo milosc przyjdzie w odpowiednim czasie jak wyszalejesz sie ....

Gość koszulka00
mialam mylne wyobrazenie ;) wydawalo mi sie, ze masz wiecej lat. tylko to zawsze latwo jest mowic, a ciezej zrobic cokolwiek. odpuscic sobie. zalezy mi. gdyby sie tylko zmienil. rozmawialam z nim i nie bylam zbyt wylewna, on za to bardzo. to wlasnie bylo dzien przed impreza i myslalm ze jemu tez zalezy.

Gość zona matka
o nieeeeee to nie moze byc tak szybko..... ty tez bys chciala juz a tu czasu potrzeba...... tak naprawde to pewnie go nie znasz jak kazda kobieta nigdy do konca nie pozna swojego faceta bo oni juz dobrze wiedza jak nami krecic zeby dobrze gralo......patrz na siebie ...to ciebie maja zadawalac a nie ty innych ...owszem mozesz tez ale w granicach...heehehhe

Gość WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWY ROK
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedz sie jak polepszyc swoje zycie seksualne :) Polecam i zycze wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Gość zona matka
kazdy z kim rozmawiam daje mi wiecej lat bo mowia ze jestem o wiele bardzdziej dojrzalsza psychicznie niz moje rowiesniczki ...moze to zycie mnie tak juz poprowadzilo ze wiele sie nauczylam naprawde wiele....

Gość koszulka00
wlasnie jestes bardzo doswiadczona, wnoskuje z Twoich odpowiedzi i masz chyba wiele zalu do mezczyzn. nie jestem osoba ktora potrafi oduscic niestety ;c

Gość koszulka00
mowi mi teraz dlaczego wczoraj tak zrobil, stwierdzil ze spac mu sie chcialo i wyszedl i ze malo dziewczyn bylo. chyba chce zeby teraz ja byla zazdrosna. ma w ogole pretensje, ze bawilam sie z kolezanka, eh faceci, a mogl przeciez podejsc wczoraj.

Gość zona matka
moje zycie zmienilo sie kiedy zostalam matka zycie zmusilo mnie do sytuacji w ktorych musialam sobe poradzic sama mimo wszytko ...nie moglam na nikogo liczyc....wtedy zrozumialam ze musze byc pania wlasnego losu bo jak jest pieknie ladnie to wszystko gra ale jak powstaje problem to juz zostajesz sama nie ma nikogo obok ciebie i uswiadamiasz sobie ze moglas tyle rzezcy zrobic inaczej i dzis pewne nie bylabys w takiej sytuacji....

Gość koszulka00
jak to się mowi mądry Polak po szkode. taka prawda, ale gdybysmy nie probowali czegos to bysmy zalowali ze nie sprobowalismy. zamkniete kolo

Gość zona matka
mnie zranil jeden facet ojciec mojego dziecka moja najwieksza milosc.... to ja ci przetlumacze teraz jego wypowiedz ...usmiejesz sie ..... byla napewno fajna zabawa tam gdzie byl dobrze sie bawil a teraz zakrywa swe wyrzuty sumienia obwiniajac ciebie ze dobrze sie bawilas atakuje cie a jednoczesnie sprawdza czy pozwolisz sobie na takie traktowanie bo jesli tak to on juz tak bedzie sobie robil bo wie ze mu przebaczysz jak wymysli byle jaka bajeczke a ty ja polkniesz....tak naprawde najbardziej bedzie go bolalo jak prawie wogole nie bedzie cie interesowalo co robi kiedy nie ma go z toba ...mowie tu oczywiscie o sytuacji ze jemu zalezy na tobie naprawde bo jesli nie no to jak bedziesz robic tak jak ci radze ucieknie gdzie pieprz rosnie.....

Gość zona matka
dobrze zgadzam sie mozecie probowac wszystko ale nie angazuj sie za bardzo bo bedziesz cierpiec mowie ci jesli mu nie zalezy a ty sie tak na zaboj zakochasz i zaslepniesz bo tak sie dzieje z zakochanymi ze nie widza wad tylko same zalety wady dopiero dostrzegaja jak przychodzi cierpienie i zadaja se pytanie gdzie ten moj ukochany co sie w nim zakochalam.......ano nie ma go bo moze go nigdy nie bylo a moze mnie nigdy nie kochala aja wszystko dla niego robialma a teraz mam za swoje ....

Gość koszulka00
ale on wyszedl z tej wspolnej imprezy ;) a nie pytalam go co robil i gdzie jak wyszedl, nie interesuje mnie to nawet. teraz znowu mowi ze bd sie ze mna bawil(mamy kolejna wspolna impreze idziemy we 2, obiecal mi wczesniej ze pojdzie ze mna, ustalilismy ze jako kolega-kolezanka), ale ja i tak znajde kiogos lepszego do zabawy, wiec sie nudzic nie bede. myslisz, ze z tego mozna wnioskowac, ze mu zalezy? Tak okropnie zachowal sie Twoj facet?

Gość koszulka00
zgadzam sie z Toba, jestem bardzo ostrozna teraz. poczekam jak to sie potoczy, chcialabym wiedziec tylko czy jemu jakos zalezy.

Gość zona matka
ale ty nie rozumiesz jednego ...jesli chcecie zyc razem dlugo to jemu musi zalezec caly czas i zawsze musi sie o ciebie starac jak bedzie kochal to bedziesz najwazniejsza uwierz...wiec jesli godzi sie na uklad kolezanka kolega to bawi sie z toba chce miec ciebie i rownoczesnie inne...bo godzac sie na kolega dajesz mu pozolenie na lawirowanie bo co mu powiesz ze kolga cie zdradzil jakby co ???

Gość koszulka00
wiesz bardzo go lubie, pomijajac ze mi na naim zalezy i chce miec w nim kumpla. jest to taka impreza tez ze sama isc nie moge, a nie mam kogo wziac zostal on. powiedz jak oceniasz to? w jakims stopniu mu zalezy?

Gość zona matka
moj kombinowal a ja slepa bylam tez proponowal mi jakies uklady separacje wolny zwiazek na jakis czas ....???? a wiesz po co .... bo gnoj nie dorosl nie wiedzial czego chce zmarnowal mi zycie bo bylam zaslepiona kochalam nie patrzylam na siebie zadawalac jego we wszytskim....podaj przynies pozamiataj heh......a po to kombinowal bo moze nadszedl w jego zyciu moment w ktorym nie wiedzial sam tez czy chce ze mna byc czy nie motal sie ale do mnie zawsze mowil "misiaczku kocham cie" i robil swoje szalal z zycia korzystal a ja naiwn aczekalam jak wracal po hulankach...zawsze cos wymyslil jakas bajke ja lykalam zakochana przeciez co powie jest swiete ...moj blad byl tak bylam zaslepiona ze nie widzialam wogole jak on mnie traktuje nie przeszkadzalo mi wtedy bo nie czulam tego to bylo jak trauma .....wystarczylo mi jego slowo kocham cie i tym przykrywalam wszytskie watpliwosci bo wkoncu zaczly sie watpliwosci ....wtedy zaczynalam dopiero rozumiec jakze zycie zadrwilo ze mnie jakze dalam sie upokorzyc mu .... na swiecie jest nasz synek dobrze sie ma sama samiusienka na obczyznie sie nim zjmuje od poczatku od dnia w ktorym wrocilam ze szpitala i dzielnie daje rade doroslam mam mnostwo energi na lepsze zycie doswiadczenie i to co przezylam mimo tak mlodego wieku jest dla mnie nauczka i przestroga na przyszlosc.....

Gość koszulka00
mysle, ze znajdziesz jeszcze odpowiedniego faceta, fajna kobieta z Ciebie ;) z doswiadczeniem ;) tak faceci to duze dzieci, rzadko zdarzaja sie wyjatki niestety