Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 178 cm

mam 178 cm wzrostu

Polecane posty

Gość
ale tu i tam ? :classic_cool: :) w Nowy Rok sie nitz nie robi :O:O śpi i pije i powoli powoli wraca do normalnego stanu

JA :P !!!!!!!!!!!Czekolady nigdy dość :classic_cool: czy wszyscy tu mają 170 wzwyż :( ? :P chyba tylko ja jestem niska :O :D

Gość mam 178 cm

Gość nawet wysoki
mam 178 cm - nie przejmuj się wzrostem dzieci :P mam koleżankę która ma wysoką matkę i sama jest raczej niska. Zauważyłem ze jeszcze jest ważne z jakiego powodu ten wzrost jest. Jak ktos ma chorobliwe to i owszem na dzieci moze sie rzucic ale jak normalnie bo był odżywiony w dziecinstwie to nie ma ryzyka. Lubię kobiety koło 178 :) sam mam 188

Gość mam 178 cm
no gdzie tam chorobliwe. chorobliwe to by bylo 2m dla kobiety :p no ale tak jest ze to wszystko jest genetycznie uwarunkowane i b. male jest prawdopodobienstwo ze jak oboje rodzicow ma 1.80-1.90 to dziecko bedzie mialo mniej niz 1.80. pomiedzy lub wiecej. chociaz oczywiscie i tak moze sie zdarzyc :0

Gość a ja mam 181cm wzrostu
w szpilkach nie chodze, chyba ze po domu ;) i tak samym wzrostem wzbudzam zainteresowanie. mój facet ma 192cm mamy prawie 2-letniego syna.

Gość ddfghgh
a ja mam 180cm, bardzo chcialabym miec wysoka kolezanke...

Gość mam 178 cm
no ja wlasnie ogolnie tez nie chodze..w szpilkach znaczy nie chodze :p

Gość a ja mam 181cm wzrostu
oj też bym chciała miec wysoką koleżankę lepiej bym się czuła, i ona chyba też. Uwierzcie mi że moje marzenie to założyc butki czy szpilki na wysokim obcasie, ale niestety Polskie społeczenstwo jest bezlitosne... ehh

Gość Coimbra
Ola:) Też należe do wysokich kobiet,sama mam jakies 183cm...a szpileczki i buciki na obcasie posiadam i czasem w nich sobie wychodze:)Jestem dumna ze swojego wzrostu:))Z tego co pamiętam nie jedna koleżanka mi zazdrościła,wiec chyba jest to wzrost do pozazdroszczenia:P.A faceci...są i wysocy..może nie jest ich tak dużo jak tych

Gość mam 178 cm