Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydzona

PRYSZCZ NA WARDZE SROMOWEJ!!!!

Polecane posty

Gość ochooooooooooooooooooooo
najlepiej te wargi skalpelem obetnij i po sprwaie...nic ci nie urosnie oprucz fiuta zaropialego. No i nastepnym razem jeszcze gorszy uciach...haaaaaahaaaaaaaaaa

Gość obrzydzona
Jak śmiesz publicznie poniżac mnie i mojego chłopaka! To jest forum! Mam problem to piszę i liczę na przyzwoitą odpowiedź i porady! Jeśli nie chcesz mi pomóc tylko sobie jajca porobic to kurde nie tu!! Co Ty sobie myslisz! Będzie mnie oczerniać na publicznym forum! Pff! daruj sobie te gadki! Mam cos z głową taak?! Tez mi coś! mam problem to piszę a, że jest dość nietypowy to wiem, ale jesli masz mnie zamiar tutaj wyzywac od najgorszych i mojego chłopaka przy okazji to ja Ci dziękuję za taka pomoc! Zobaczysz gnido! Nadejdzie ten czas co pryszcze i Tobie będą wyskakiwać jeden po drugim! Życzę Ci tego!

Jak Ci syf wylazł to trzeba było się nie rozkraczać, a nie teraz się pytasz co masz robić... Jesteście razem rok a on sobie poszedł? ;| Jak to się mówi, "prawdziwych poznasz w biedzie" :]

Gość obrzydzona
Nussbeisser------> wiem, wiem, ale myslałam, że..eh... Nie mogłam się powstrzymać, myslałam, że nie będzie tak źle, że zaakceptuje w końcu to mój chłopak:(

Gość masz kile
pewnie masz kile i ty nogi rozkraczasz, jaki syf na cipie to kila, duzy a w srodku wyplywa z niego bialy plyn, jak juz jest duzy sam peka. Powinnas isc jak najszybciej do lekarza, nie leczona prowadzi do smierci. Wszyscy z ktorymi spalas, jesli bez prezerwatywy sa zarazeni i musza byc poddani leczeniu. Efekty kurestwa, kila, hiv, brodawkacz, klykciny. Wychodzi wasza moda na ruchanie sie z wieloma.

ja bym powiedziała zapalenie mieszka włosowego jesli wyglądało to jak pryszcz i miało biała kropkę na czubku to sie sterylną igła przebija

Gość obrzydzona
Ta kiłę wymyśliła!! Chyba nie wiesz jakie są jej objawy!! Do tego albo nie czytasz ze zrozumieniem albo po prostu olałaś moje posty i się urwałaś z choinki czytając sam nagłówek!! Napisałam, że od roku jestem z chłopakiem, przed nim miałam tylko jednego partnera. To jak śmiesz pieprzyć, że się dymam na prawo i lewo!! A od koorev to może swoje koleżanki wyzywaj! Do tego zbieraj informacje o osobach o któryś coś mówisz...

Gość obrzydzona
To nie może być zapalenie mieszka włosowego, bo przecież na wargach mniejszych jak już ktoś tu wcześniej napisał włosów nie ma. Zresztą wiem, jak zapalenie mieszków wygląda. Sterylną igłą! Hahaha, nie mogłabym w tym miejscu igłą wywijać ;p

Gość zapalenie meszka wlosowego
od kiedy na mniejszych wagach sromowych sa meszki wlosowe. Objawy wskazuja na kile i nawet dziewica byc mozesz i sie zarazisz jesli twoj partner nie byl prawiczkiem.

Gość obrzydzona
Kiła? Ale to się w jedną noc pojawiło!! Wczoraj tego jeszcze nie było! To muszę drałować do lekarza...

no to masz wyjasnienie: twoj koles skoczyl w boczek bez gumki i jak zobaczyl prychola u Ciebie to sie kapnal ze zarazil sie i uciekl bo teraz tez bedzie musial isc na badanie i leczenie....Niestety mezczyzni maja inne objawy chorob wenerycznych niz kobiety...nieraz niczego nie widac. A u kobiet szybciej kazde chrubsko sie rozwija.To teraz wiesz.A ja Cie bie ani twojego durnowatego kolesia nie obrazalam tylko stwierdilam,ze cos sie z Toba nie zgadza bo juz prosilas o rade zanim Twoj koles sie zwalil do Ciebie-i zrobilas swoje.A teraz jeczysz.

I na 100 % skoczyl w bok bo jak od roku rzem jestescie to powiem tyle ze zadne chrobsko weneryczne nie wykluwa sie przez rok.

Gość wlasnie nie boli
robi sie zgrubienie czerwone a jak juz ma peknac to dopiero zaczyna bolec. Okres inkubacji od zarazenia trwa 3 tygodnie.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaasdddddddddd
jak dla mnie to zwykła opryszczka, żadna kiła. Tzw zimno ja byłam dziewicą i to złapałam po wizycie u ginekologa ;( Porażka

nie wyciskaj tego, najlepiej to wysuszyć, bo jak wyciśniesz to sobie na cała rozniesiesz :( serio mówię, daruj sobie seks, powiedz że masz chory pęcherz a w pon idź do lekarza dla pewnośći

Gość obrzydzona
ochooooo, dopiero co nie wiedziałaś, że to kiła a teraz zgrywasz strasznie mądrą i udajesz że tak go świetnie rozkminiłaś... Nie masz pewności, czy to jest kiła a już mówisz, że mam rogi, no proszę Cię, trochę infantylne! Co do tego zgrubienia, to wczoraj nic a nic nie było! żadnego zgrubienia, zaczerwienienia, nic! I zaczęło boleć nie samo z siebie, tylko dopiero jak próbowałam to gówno wycisnąć...

Gość dzem_truskawkowy8458459
Boże, jaka kiła?! Też miałam kiedyś coś takiego. Strasznie bolallo, ale wycisnelam. Plakalam, ale wycisnelam.

Gość obrzydzona
No własnie sobie nie darowałam i za późno, bo już pękło. To co zrobić? Czymś to przemyć żeby się nie rozniosło?

autorka tak pisala ze sie dokladnie myla i golila.......eeeeemmmm....jak kobieta sie dokladnie goli i myje to juz pod reka czuje ze co nie tak a nie dopiero przed lustrem sie rozkraczyc musi.....facio obmacywal, jeszcze niczeko nie widzial i sie krzywil....bardzo dziwna historyjka to jest...

infantylna i w dodatku nie odpowiedzialna jestes Ty. Zegnam bo tak na serio to bym ze wstydu zdechla i bym sie nie rozkraczala przed facetem....

zrób sobie dla pewności badanie krwi na WR za jakiś czas.

Gość obrzydzona
Ochoooooo, doskonale wiesz, że zaczekasz aż ja odpiszę i Ty mi walniesz jakąś super ripostę. Teraz pewnie jak to przeczytasz to tego nie zrobisz, żeby nie było, że ja miałam rację ;] Fakt, może jestem nieodpowiedzialna ale nie na tyle, że płodzę niechciane dzieci, tylko kocham się z pryszczem na wardze. W dodatku ten wyraz piszę razem a nie jak Ty osobno, nie będę się czepiać, popełniłaś kilka błędów ort, ale może masz dysleksję. Co do tego, że nie wyczułam podczas mycia - owszem, nie wyczułam, chcesz powiedzieć, że się jednak nie myję?

Gość ghgjkui
no niestety, masz kile,

Tak widocznie nie myjesz sie dokladnie jak nie zagladasz do pipki podczas mycia sie albo nie wyczujesz.Prosze Cie nie osmieszaj sie! A ze robie bledy ortograficzne to dlatego ze nie chodzilam w Polsce do szkoly tylko za granica i sama sie uczylam pisac i czytac po polsku. Moze ja robie bledy ale niestety Ty wyslawiasz sie niesamowicie po prostacku.Nieodpowiedzialna jestes (dziekuje za uwage za blad) bo sie poprostu z zyciem osob nie gra jak ma sie chorosko na genitaliach bo mozna to druga osobe zarazic. W tej chwili byla dla Ciebie wazniejsza frajda niz zdrowie. No prosze poprawiaj moje bledy.Z gory dziekuje i napewno juz nie przyjde czytac bo jestes wyjatkowo ciemna, prosta i prozna dziewczyna.

może to opryszczka ? Miałam kiedyś opryszczkę warg sromowych wygląda jak pryszcze i strasznie boli. Koniecznie udaj się do ginekologa bo jak to to może wyskoczyć Ci jeszcze więcej.

Gość obrzydzona
Nie wiem co o tym wszystkim mam już myśleć... rozmyślam każdą wersję (jak do tego mogło dojść?) może "szary papier" podrażnił wnętrze mojej szparki...eh...no nie wiem. W sumie często go używam, bo naturalniejszy (nie tam z tworzyw sztucznych), ale nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam;/ Nie wiem;/ może posmarować to kremem dla dzieci?

Gość obrzydzona
Ochooooo, no to zwracam honor, skoro potrafisz wymyślić, że się uczyłaś za granicą, żeby ratowac reputację, to ok ;p Dopiero co pisałaś, że to on mnie zarazil, a teraz nagle się okazuje, że to ja jestem nieodpowiedzialna, bo zaraziłam jego? Ciekawie

Tacy wszyscy mądrzy jesteście i jej wmawiacie kiłę, zdradę partnera, a nikt jakoś nie napisze z czarnego nicku ;] Ja się na tym dokładnie nie znam, może faktycznie się zaziębiłaś. Ten pryszcz nie powinien Ciebie boleć jeżeli to kiła. No ale ja na Twoim miejscu poszłabym do gin. A co do tego chłopaka to... No fakt, mógł być w szoku, ale żeby zaraz sobie iść i się nie odzywać... Właściwie to po takim jego zachowaniu wiadomo,że na jego wsparcie ciężko liczyć. Jeżeli jednak Tobie na nim zależy, to nie pozostaje Ci nic innego jak czekać na sygnał z jego strony.