Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesydio

Opinie rainbow tours sylwester

Polecane posty

Gość sesydio

Mam takie pytanie, czy ktoś z Was był na jakiejś imprezie sylwestrowej organizowanej przez wymienione biuro? Jakieś opinie, wrażenia?

Gość Forumowiczka2
Tak, byłam z Rainbow Tours w Paryżu w zeszłym roku :) Moim zdaniem to strzał w dziesiątkę dla tych którzy nie chcą siedzieć w domu w sylwestra, wyjazd tani i baardzo klimatyczny :) Byłam z moim narzeczonym (teraz już mężem) i byłam urzeczona. W tym roku niestety nigdzie nie pojedziemy bo bobas w drodze :)

Gość OKarina
W tym roku jadę do Wenecji z Rainbow na sylwestra. Domyślam się, że ciężko będzie znaleźć kogoś kto spędził sylwestra przez biuro w Wenecji, ale ktoś może był ogólnie, nawet samodzielnie, w tym mieście na zabawę sylwestrową. Jak to wygląda? Słyszałam że jest pięknie, ale wolałabym informację z pierwszej ręki.

Gość venicejanka
Ja byłam i jest naprawdę fajnie! Pełno ludzi na placu św. Marka, światełka, po prostu magia. Ale warto jechać dla samych fajerwerków, coś niesamowitego. Warto!

Gość sheeela
Ja jutro lecę z RT do Stambułu! :D mam nadzieję na niezwykłego Sylwestra, juz mnie nosi na samą myśl witania go na dwóch kontynentach! :D dzisiaj jeszcze pakowanie i jutro w drogę! :)

Gość Carmeniiii
Byliśmy w zeszłym roku we Francji na takim wypadzie zorganizowanym z rainbow, w tym roku nie zdecydowaliśmy się z mężem, bo znajomi organizowali wyjazd i niestety wszystko sie posypało dziś, dzień przed sylwestrem i żałujemy, bo mogliśmy już być w jakimś fajnym miejscu...

Gość Remka
Wróciliśmy z sylwestra w Wenecji z Rainbow Tours i jesteśmy oczarowani. Ciekawy program, wykorzystujący czas w 100% no i przede wszystkim świętowanie nowego roku w niesamowitym miejscu. Polecam każdemu, Wenecja zamienia się wtedy nie do poznania, bardziej odświętnie się już chyba nie da.

Gość sheeela
Melduję, że Stambuł również wybornie! Egzotycznie, kolorowo, odświętnie, uroczyście :) no i intensywne zwiedzanie miasta w kilka dni - wszystko zaliczone, było bajkowo :)

Gość gość
skończcie sie nachalnie reklamować :o

Też nas naszło na Sylwester w Turcji. Chcemy polecieć na kilka dni w ciemno bez żadnego pośrednika i bez zorganizowanej wycieczki. Wybiera się ktoś w tym roku na Riwierę Turecką?

Gość gość
Byłam w Wenecji i było naprawdę super! Koszt niemały (choć i tak niższy niż np w Zakopanem), ale wrażenia niezapomniane.

Gość kalinanana
Ej faktycznie, juz jest Sylwester w tegorocznej ofercie! Aaaa! Może wreszcie uda mi sie gdzieś wyskoczyć za granicę przywitać nowy rok! :)

Gość silkova
A powitanie nowego roku w Petersburgu? Co myślicie? ;)

Gość mrozinkaa
Petersburg to troche takie moje marzenie jeszcze z czasów czytania Zdrobni i kary ;) czemu by tego nie przekuć wreszcie w plan! :D