Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pola82

w jakim wieku pojawiły się u was siwe włosy?

Polecane posty

qrcze tak sobie czesze włosy i patrze a tam dumnie świeci się siwy włos=/ mam dopiero 27 lat ,nie za wcześnie? A u was jak sie pojawiły siwe wlosy to w jakim wieku?

Gość terminarium
28 lat :(

kutwa ,nie nażekaj, to może mieć swoje plusy-łatwiej bezie ci zrobić blond na przykład=)

Gość hjjhjhkhj
tylko jeden?? ;) moje koleżanki i zresztą ja też miałyśmy już po jednym siwym włosie w podstawówce

Gość kingaaaaaaaa55555
20 lat, raz na jakis czas znajduje

Gość młoda222222
21 lat :(

Gość 19 lat
19 lat :P

ja mam 33 lata i ani jednego siwego. Zresztą mam to po rodzicach. Staruszki też dopiero zaczynają siwieć a mają 60tkę z hakiem.

Gość szczera do bolu
20 lat niestety i od razu sporo

Gość uuupppp
moja córka w wieku 3 lat miała 2 włosy i do tej pory ma...

Gość elza war
pierwszy siwy włos zauważyłam w wieku 35 lat to i tak bardzo późno w porównaniu do moich koleżanek

No to widze zróżnicowanie,jeśli chodzi o wiek występowania siwych włosów.Chwilowa irytacja-to ja musze być wyjątkiem,bo robią sie mnie też zakola,=P Swoją drogą ciekawi mnie jak było za czasów naszych mam,czy im w podobnym wieku do nas, siwe włoski występowały? Może ta dzisiejsza chemia albo co że w takim młodym wieku nas to dopada..

Gość wczesnie osiwialam
19 lat pierwszy siwy wlos a teraz 33 i masa siwych. koszmar jakis bo z natury ciemna jestem inie moge sie zrobic na blond bo mi jest brzydko w jasnych kolorach. mam taki typ urody ze dobrze wygladam w ciemnych. farbuje co 2 tyg ale jak dlugo tak dam rade to nie wiem

Gość jaktotak*
29 lat - siwych włosów do tej pory nie zauważyłam :) I ta teoria z siwym i łysym jakaś lipna. Mój tato w wieku 69 lat dopiero miał lekko siwiejące skronie i burzę włosów :)

Gość Domino 11
Ja ostatnie jak myłem ręce to zobaczyłem siwy włos. Mam dopiero 11 lat więc wydawało mi się, że to nie prawda. Lecz przed chwilą go wyrwałem i to prawda. Mam do was pytanie: Czy po pojawieniu się jednego siwego włosa będzie ich coraz więcej czy to przypadek? Proszę o szybką odpowiedź to dla mnie ważne. :-)