Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danabanana

Mój chłopak ma bardzo złą złą opinię

Polecane posty

Gość Danabanana

Czasem mnie wkurza jak niektórzy źle mówią o moim chłopaku! mówią że jest głupi, debil, że lubi często wypic i żebym go sobie odpuściła, wszyscy go znają i tylko niektórzy mówią że jest spoko, ale ja go kocham, jest nam razem wspaniale, dobrze się dogadujemy i wogóle, ale jak czasem słucham niektórych ludzi to mam straszny mętlik w głowie i nawet sobie myślałam żeby z nim zerwac, ale jak jestem z nim jest cudownie i chcę byc z nim, naprawdę się zakochałam. Tylko czasem jak gdzieś razem wychodzimy to boję się tylko żeby nikt nas nie wyśmiał przypadkiem albo powiedział o nim coś złego przy mnie, nie mogę tego znieśc!.

Jak ci z nim dobrze i nie potwierdza swoim zachowaniem opini to czym sie przejmujesz? Przecież lepiej być z kimś kto ma zła opinie a w rzeczywistości jest ok ,niż na odwrót=)

jak sie kochacie i jest wam razem dobrze,to nie ma co przejmować się opinią innych ;) ludzie różne rzeczy gadają,często z zazdrości. No chyba,że to ich gadanie to ostrzeganie Cię przed nim,przed tym,że może Cie zranić,oszukać bo już kiedyś tak robił to wtedy jeśli dużo osób tak mówi to warto sie nad tym zastanowić...

rozumiem cie:) moj chlopak za mlodzienczych lat strasznie rozrabial, i to sie ciagnie za nim. moj ojciec nawet nie chce slyszec o tym, ze jestesmy razem.

Gość Danabanana
Mój też nie bije i pije kiedy jest okazja i ja mu powiedziałam że jak jesteśmy razem to ma wtedy nie pic, sam owszem ale nie ze mną.

mi tam nie przeszkadza jak pije, lubie napic sie z nim piwka. gorzej ze ja po pijaku robie sie czasem klotliwa:)

Gość Danabanana
szprota999 to tak jak ja:D po pijaku czasem jestem kłutliwa i się awanturuję, a czasem jestem wesoła i usta mi się nie zamykają od gadki:) ale to zależy od dnia

jak cie nie bije to zacznie,a pije malo tylko przy tobie!!!!!!półglowek rodzi sie nim i zdycha!!!!!!

Gość uhg
skoro inni tak mówia to może mają rację? Miłość dzisiaj jest a jutro jej nie ma, ale uważaj żebyś sobie zycia nie zmarnowała

Gość Danabanana
Narazie mu ufam, jeśli coś nabroi to wtedy koniec, ale na razie jest nam ze sobą dobrze i mam nadzieję że tak będzie:)