Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 65437847505829

maz dostal zyczenia na golej cipce naszej kolezanki

Polecane posty

Gość 65437847505829

Mam 30 parę lat,moj mąż tez,mamy male dziecko,ostatnio nie uklada nam sie najlepiej, wczorajszy sylwester spedzilismy w domu-dziecko chore, mąz byl bardzo niezadowolony z takiego obrotu sprawy. A zyczenia od kumpla spotegowały tylko jego zlośc na sytuacje,a moją frustrację. Nie wiem czy nie przesadzam, ale zyczenia szczęsliwego 2010 roku pisane markerem na 20-letniej cipce dziewczyny kumpla (prawie 40), przerosly mnie . On twierdzi ze to smieszne, mnie to b.dotknelo.czy przesadzam? co ten koles mysli, pokazując swoja mloda pipke nago mojemu mezowi? ja sie oburzylam, powiedzcie czy nie przesadzam, aha z telefonu wykasowal odp. powiedzial, ze odpowiedzial- dziękuję... slabo co?

Gość hehehehheheeee
ludzie to mają pomysły! :P

Gość żałosne żenujące obrzydliwe
i na 100% nie jest to zabawne

Gość 65437847505829
on-kumpel meza krecił jak jeszcze zyla jego stara-30 paroletnia zona, ktora- nota bene urodzila mu 2 dzieci i jej sie zmarlo. nie rozumiem postawy mego meza, ktory mowi mi ze to zabawne i za ten mms dziekuje, a jednoczesnie pokazujac mi go, daje mi do zrozumienia -jaka to fajna jest mloda, bawiaca sie dupa, a ja jaka jestem nudna- ja tak to przyjmuję ... zastanawia mnie tez co mysli jego kumpel, wg. mnie jakos go kusi wysylajac gola cipe swej laski. moj maz powiedzial mi ze jestem zazdrosna, a mnie to poruszyło, nie wierzę, ze laska nic nie wie o wysylaniu zyczen napisanych na jej cipie, w końcu musiał jej zdjecie zrobic, no i chyba zgode uzyskac. prosze o opinie tez m ezczyzn, bo moze moje, kobiece sa podobne...

Gość to zenulaaaaaaaaaaa
naprawde

Gość 6543837
to ja! dzieki za propozycje, mi chodzilo o to czy naprawde moge czuc absmack, on twierdzi ze to zart, ale skadinad wszystkie odp na sms i nr do ktorych dzwonil usunal... to tez daje do myslenia... niby zabawne..nie wiemna czym stoje?

Gość 6543837
to ponizej, to nie ja i nieklikajcie