Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita111

Bede w ciazy?

Polecane posty

Gość anita111

Witam was bardzo serdecznie... Mam dosc duży problem a mianowicie... Po ostatnio stosunku z moim chłopakiem troche spermy dostało sie do środka... Jakie jest prawdopodobieństwo ze moge byc w ciazy? Bylam w fazie poowulacyjnej... Prosze pomóżcie... Z góry dziekuje

Gość uuuuuppppp
podnosze, mam podobnie

Gość ollllllllllllllllla
50 na 50

Gość eureka...eureka...
czekaj na dzien miesiaczki a jak nie dostaniesz to zrob test, tyle moge tylko poradzic. tak jak wyze szanse 50/50

jesli chcialabys byc w ciazy, to moze kochajcie sie bez zabezpieczenia i to podczas dni plodnych...? bo tak, to na dwoje babka wrozyla...

sluchaj, o ile to nie prowokacja, chcesz miec dziecko z facetem, ktory cie chce zostawic? myslisz, ze jak bedziesz miala z nim dziecko to z toba zostanie? moze zostanie, ale bedzie nieszczesliwy..a za jakis czas i tak odejdzie. unieszczesliwisz tylko dziecko, ktore sie narodzi. przemysl to.

Gość eureka...eureka...
no to dziewczyno jak facet ma cie zostawic to nawet nie probuj zajsc w ciaze bo nie tylko on bedzie nieszczesliwy zostajac z toba z powodu dziecka ale i ty bedziesz nieszczesliwa bo nie bedzie ci okazywal uczuc i nie bedziesz kochana, a dziecko ucierpi najbardziej, nie ma nic gorszego dla dziecka niz miec rodzicow ktorzy sa nieszczesliwi tylko z powodu tego ze sa dla dziecka! chcesz zeby dziecko sie pozniej obwinialo o klotnie rodzicow ktore w koncu napewno doprowadza do rozstania?

Gość eureka...eureka...
kiedys nadejdzie czas na dziecko w odpowiednim czasie z odpowiednim mezczyzna ktory bedzie chcial tego samego.nie mozna lapac faceta na dziecko!! ile ty wogole masz lat jesli to nie prowokacja?

Nie, to nie jest tak... Ja wiem ze on cos czuje do mnie, po prostu ostatnio Mielismy gorsze dni co doprowadziło ze ja spotykałam sie z innym i to doprowadziło głównie do tego. A najgorsze jest to ze on robi wszystko rozumem nic uczuciami. I wiem ze mnie kocha...a jezeli chodzi o dziecko to mam nadzieje ze by bardziej nas zbliżyło... I przestalibysmy w koncu sie klocic i zrozumielibysny ze nam na sobie zalezy

Gość eureka...eureka...
ale dziecko nie jest po to zeby zblizac rodzicow w razie klotni...po klotni to tylko rozmowa. gdybym ja po kazdej wiekszej klotni z facetem miala miec dziecko to bym juz ich miala nie wiadomo ile! to nie zabawka i zaden mediator pomiedzy ludzmi,dziecko was nie pogodzi jezeli nie pogadacie i nie wyjasnicie wszystkiego miedzy soba!

jesli sie klocicie, to dziecko was nie zlaczy. bedzie jeszcze gorzej. dziecko to ciezka proba dla zwiazku.

Gość eureka...eureka...
nie jestem przeciwko tobie tylko przeciwko twojemu mysleniu o tym ze dziecko jest do godzenia rodzicow! jeszce raz to nie zabawka i musi byc nastepstwem milosci i wspolnej zgody na nie

anita nikt nie jest orzeciwko Tobie zobacz, nie znamy cie, przeciez nikt nie chce zrobic ci na zlosc, piszac to, czegos nie chcialabys czytac. my tylko chcemy ci powiedziec, ze naszym zdaniem to nie jest dobry sposob

Bo Ogolnie to ja go bardzo kocham i jestem w stanie zrobic wszystko dla niego, doslownie wszystko... A teraz nie potrafie dogadac sie z nim bo on to rozumowiec, nie wiem co mam zrobic zeby zaczął okazywać troche uczuć

Gość eureka...eureka...
tego nie mozesz wiedziec, gdybym ja przewidywala takie rzeczy to nie popelnilabym wielu bledow w moim zyciu i nie sracilabym tak wiele, a teraz przestrzegam cie przed bledem, pomysl troche o dziecku jak to bedzie kiedy ono sie urodzi a wy nie bedziecie szczesliwi, zostawisz je?wyrzucisz? bo bedzie ci sie kojarzylo z bylym facetem ktorego na sile chcialas przy sobie zatrzymac? mniej egoizmu wiecej myslenia o innych!

Ale ja wcale tak nie mysle. Nie zostawiłabym go na pewno. Kochałabym najbardziej na świecie. A poza tym nie potrafie byc juz z innym próbowałam ale tylko krzywdze innego faceta. Jezeli nie ten to żaden inny

Gość eureka...eureka...
19 lat!!!!! dziewczyno cale zycie przed toba! jak nie ten to inny.poczekaj z dzieckiem do momentu kiedy naprawde bedziesz gotowa,kiedy bedzie ono owocem milosci a nie przymusem!

kochana ta jak myslalam, jestes jeszcze bardzo mloda. nie marnuj sobie zycia, bo zachodzac w ciaze z tym facetem, naprawde zrobisz blad. "wiem, ze bedziemy wszyscy szczesliwi"- nie wiesz, ty tylko bys tego bardzo chciala. myslisz, ze dziecko jest lekiem na wasza "chorobe". pisalas, ze facet cie zostawil- to znaczy, ze nie wiaze z Toba zadnej przyszlosci. a Ty na sile chcialabys zmusic go do zostania z Toba.

anita, ale teraz patrzac na to wszystko od innej strony. no dobra bierzmy pod uwage sytuacje, gdy zachodzisz w ciaze, on zostaje z toba. kilka miesiecy po narodzinach dziecka, stierdza, ze nie chce byc z Toba i odchodzi. A ci wtedy sie z Wami dzieje? masz pieniadze, zeby was utrzymac? skad bedziesz czerpala srodki na zycie??

na poczatku po rozstaniu wiekszosc kobiet od ktorych facet odchodzi tak mysli a za pare lat sa szczesliwymi kobietami u boku innych mezczyzn.po rozstaniu trzeba pocierpiec to normalne.uwierz mi ze ci przejdzie. a teraz zajmij sie zyciem codziennym. nie wiem chodzisz do szkoly? pracujesz? zajmij sie tym,wyjdz czasami spotkac sie z przyjaciolmi.

Po pierwsze nie odejdzie bo wiem ze mnie kocha, i wiem ze jezeli byloby dziecko to by nas nie zostawił, on taki jest. A po drugie on teraz po prostu dał naszemu zwiazkowi czas chce zobaczyc czy naprawde zalezy nam na sobie. Ja juz z nim Gadalam na temat ciazy. On chce miec ze mna dziecko tylko nie teraz...

jestes mloda i na naprawde PRAWDZIWA MILOSC masz mnostwo czasu.nie musi przyjsc szybko,ale z czasem zrozumiesz ze zdobywajac doswiadczenia jestes lepszym czlowiekiem. a moze to nie koniec? moze obejdzie sie bez rozstania i bez zajscia w ciaze? naprawde powinnas z nim powaznie pogadac,na spokojnie bez podnoszenia glosu.usiadz z nim i urzadzcie sobie takie gorzkie zale, on powie co mu lezy na sercu a ty jemu co tobie lezy i zobaczysz ze oboje poczujecie sie lepiej.