Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bear little

Imię SARA dla córeczki.

Polecane posty

Gość gość
Pochodzenie hebrajskie, mnie od razu kojarzy się ze Starym Testamentem a nie z żadną księżniczką.

Gość gość
wszystkie ładne ,a co do tego ,ze czasami pies tez ma na imie Kuba ,Max itp...to nie przyszło wam do głowy ,ze może imiona wybierały dzieciaki i dały takie jak ich ulubione postacie z bajek.A może Kubuś puchatek nie powinien się tak nazywać w końcu jest misiem?troche więcej luzu

Gość gość
ja nazwałam tak moją suczkę... śliczne imię uważam.

Gość IRBIS

Do Wszystkich jacy porownuja imiona Sara Kuba itd do imion psow czy komentuja ..do nogi...itd .. Zapewne Wy macie inne imiona ale inteligencje macie mniejsza niz zwierze domowe typu pies .. Rodzice Was nazwali jakos lecz umyslowo zostaliscie widac skundleni i skrzywdzeni skoro tak komentujecie w internecie... I jesli uslyszalbym taki komentarz na zywo w realu to kazda z takowych osob dostalaby potocznie mowiac w morde bo osoba majaca twarz zalicza sie do ludzkiej a wy macie morde lub pysk ....Tak wiec jak np ..Mrowka ... jaka skomentowala postem imie Sara ze niby dla ... .. a Ty masz inne a zachowujesz sie jak intelektualna ... ..wiec widac imie tu nie gra roli ...  Pozdrawiam fajne osoby a tym ...om zycze madrosci