Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vavvvi

trudna ..sytuacja ..

Polecane posty

Gość vavvvi

mam 21 lat. od 2lat mam chłopaka...jak do tej pory wszystko było ok..byliśmy dobrą parą jednak bez większych porywów uczuć.... po prostu jak stare dobre małżeństwo jednak zdarzyło się coś co nie powinno.... zakochałam sie w jego koledze...a on we mnie..do niczego nie doszło miedzy nami jednak czuje że to gorsze niż zdrada fizyczna... nie wiem co robić......wciąż o nim myślę..

Gość duży_lol
ja też miałam podobny problem.. z tym że ja zauroczyłam się w kimś obcym, miałam poważny problem, nie umiałam przestać o nim myśleć, ale ostatecznie wybiłam go sobie z głowy, doszłam do wniosku że tak nie można, że jest mi dobrze tak jak jest i nie będę wchodzić w coś nowego, w coś czego nie jestem pewna. A tutaj jestem pewna mojego faceta zwłaszcza że jestem z nim szczęśliwa i nie będę się zakochiwać i uganiać za innymi jak jakaś głupia nastolatka

Gość duży_lol
obcy w sensie że nie tak bliski jak przyjaciel, ale ogólnie zarówno ja jak i mój facet znamy go

Gość op
duży_lol dobrze pisze ! ty też wybij go sobie z głowy Ty się zakochałaś ! a kolega w tobie ?

Gość vavvvi
on wyznał mi to już pół roku temu.... ale on chce być lojalny wobec mojego chłopka ... ale uczucia są silniejsze...

Gość duży_lol
a gó*wno prawda, nie wchodź w to dziewczyno bo możesz ostatecznie zostać sama z plakietką kure*wki

Gość vavvvi
no właśnie tego się obawiam że oni się później i tak dogadają a ja będę tą złą...

Gość vavvvi
najgorsze jest to że nie wiem czy potrafię być dłużej w moim związku w którym ja już nie kocham:(

Gość klamka zapadła
no to daj sie wyruchac koledze , co będzie to będzie , przynajmniej nie będziesz żyła w nieświadomości ...co by było gdyby .