Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina z Oki

POZYTYW DLA WAS!

Polecane posty

Gość Paulina z Oki

Zaczął się rok 2010. 2009 - dobrze, że się skończył, bo nie był ani w połowie taki, jaki pragnęłam. Moje życie przez długi czas było bajką - miałam ukochanego mężczyznę, wyniki w sporcie były zajebiste, niczego nie nie brakowało, ale cóż - moja passa w 2009 się skończyła. Rozstanie, kilka kontuzji, dół... Wpadłam w marazm. Ale jest Nowy Rok. Moje łzy zabłysnęły na niebie i Wasze też. Kochani, życzę Wam w Nowym Roku 2010 abyście nigdy nie zapominali o swoich celach, by Wasze serce nie zapominało co kocha i by spełniły się wszystkie Wasze marzenia. Pierdolić złą passę, te złe momenty. Często żyję przeszłością i myślę, że to co najlepsze za mną, choć jestem młoda, ale myślę tak dlatego, że jedną nogą jestem w przeszłości, drugą w przyszłości, a teraźniejszość się nie liczy. Zamiast TU i TERAZ, jest wtedy lub tam. Koniec z tym. Siedzę w swoim pokoju, jest ciepło, mam dach nad głową, piję sok pomarańczowy, cicho gra telewizor, piszę na kafeterii i myślę, że powinniśmy być TU i TERAZ, bo TERAZ trwa, wbrew pozorom, wiecznie. Wszystkiego Naj! :)

Gość Paulina z Oki
:)