Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Narzeczona.19

PRZYSZŁA TEŚCIOWA JEST O MNIE ZAZDROSNA!

Polecane posty

Gość Narzeczona.19

Jak postępować z takim indywidum?

nie przejmuj sie ja jestem z moim z drobna przerwa ponad 3 lata i nie istnieje dla jego mamy.... traktuje mnie oschle i jest dziwna co twoja mowi albo robi?

Gość Narzeczona.19
Traktuje jak obcą zupełnie osobą. Nie zamierzam sobie pozwalać na takie traktowanie mojej osoby.

to jaki masz plan? to delikatna sprawa skoro nie przepada za toba to watpie zeby cos ja do tego sklonilo jest zazdrosna o syna i tyle

to, że traktuje cie jak obcą osobe to jeszcze nie jest takie złe traktowanie. mogłaby cie otwarcie nienawidzić. swoją drogą to co zamierzasz zrobić? zmusić ją siłą żeby cie traktowała jak własną córusie?

Gość cnjdsg
weź ją olej, z niż jesteś czy ze swoim facetem?

wlasnie ten sam temat poruszylam wczorak z kumpelami jak jestem u mojej jestem sztywna jak drut, nie interesuje ja nic z mojego zycia o nic ni epyta, jak pisalam wczesniej jest oschla, czuje sie tam zle nigdy nie sklada mi zyczen nie pyta omnie tak jakby mnie nie bylo kuzwa! co ja jej zrobilam?

Gość jajcarnia
a ile jej synuś ma lat ? może młode to jeszcze dziecię i boi się ze sobie nie poradzicie w dorosłym życiu .

31 , jest facet zaradny nie ma co sie martwic moze jej po prostu nie przypadlam do gustu i tyle a w nosie mam to co mam zrobic?

Gość jajcarnia
olejcie teściowe ! nie za nie wychodzicie za mąż .

i jesli mam byc szczera do konca jest cos co mnie wkurza jego mamusia ma okreslone wymagania co do prezentow - musza byc drogie , jak kupisz cos i nie przypadnie jej to do gustu kreci nosem jest niezadowolona mowi ze chcialaby to i to jakies maszyny do kuchni wiecie mikser itp za 300 zl kutwa co to? zawsze tak bedzie mamusia zazyczy sobie tego czy tamtego i ja mam z naszych wspolnych pieniedzy jej kupowac? o napewno nie!!

Gość hot chocolatee
ale te baby sa glupie...zazdrosne o synusia hahaha przeciez wiadomo, ze kazdy facet chce miec swoja rodzine a nie trzymac sie spodnicy mamusinej....nei przejmujcie sie laski tesciowkami, jesli facet nei jest pod wplywem silnym mamusi to bedzie po waszej stronie..najgorzej jak traficie na maminsynka bo taki to jest niereformowalny i trzeba wiac gdzie pieprz rosnie....ja bylam z takim przez 3 miesiace..masakra!!!!!!!!!!! on mieszkal w akademiku i mamusia potrafila mu wparowac do pokoju i np przeszukac szuflade, zebrac brudne gacie i skarpety i wiezc do domu zeby uprac, pamietam tez jak mu kupila na zime takie zielone jasne kalesony i ostentacyjnei pytala kumpli z jego pokoju czy marcinkowi sie kolor spodoba bo go akurat nie bylo jak ona tam wparowala ale mieli chlopaki ubaw......a on zazarcie bronil swojej mamusi..nie wolno bylo nawet sie z niej zasmiac w jego obecnosci..palant hahah ostatnio spotkalam go na ulicy to mial na sobei rozowa czapke..ciekawe czy tez od mamusi hihih

Gość utensilss
do bella: ale trafilas na babe! wspolczuje...nei znosze ludzi, ktorzy ostentacyjnie domagaja sie jaksi prezentow i patrza na ich wartosc! trafia mnei to i nie wazne czy to tesciowa czy chlopak czy kolezanka.ja poprostu przestaje wtedy im kupowac co kolwiek i nei chodze do nich na zadne imprezy i basta! a jesl baba jest taka lakoma na kase to na zlosc jej kupcie cos tak badziewnego ale doklejcie cene np 1000zl hhahhahhhaah

chcialam o tym porozmawiac z moim facetem ale nieweim czy wypada bo to jego mama temat delikatny.... ale z drugiej strony nie umiem tego trzymac w sobie w koncu sie wkurze i bedzie nieprzyjemnie

Gość utensilss
jestescie jzu 3 lata wiec nie powinnas sie obawiac takiej rozmowy, w sumie to jest chyba Twoj facet i jesli macie kiedys razem zalozyc rodzine to nie tylko takie proplemy przyjdzie wam rozwiazywac, moze on nawet nie zauwaza, ze jego mamusia Cie tak traktuje? moze czas mu uswiadomic! nie tlum tego w sobie bo jak sama mowisz kiedys wybuchniesz i powiesz cos niemilego. nikt nie lubi byc tak traktowany jak powietrze, szczegolnie, ze jestes wazna osoba w zyciu jej syna i ona jako matka powinna okazac jakies zaintersowanie Toba. no chyba ze to typowa zolza....

Gość jajcarnia
powinnaś od razu mówic co Ci się nie podoba , facet tego nie wie a i na dodatek to mało domyślne osoby jeśli chodzi w temacie o mamuśki . Jak powiesz mu po czasie , to będzie zdziwiony ,że wcześniej było ok a teraz masz jakieś "ale " jego do mamusi .

szykuje sie do tego powoli ale wiecie jak faceci on tego nie dostrzega moze mi powie ze wyolbrzymiam...

Gość NIEZAUWAZALNA
Witam, mam podobny problem do was:( Jestem z moim chłopakiem juz ponad 2 latka, a jego mamusia od pierwszego dnia kiedy mnie poznała stała sie o mnie zazdrosna!!! Jest strasznie wscipska, niby ze mna normlanie rozmawia, a za chwile cos tak powie, ze mi w piety wejdzie, oczywiscie ja sie nie odzywam na jej głupie komentarze, ale kiedys nie wytrzymam i wybuchne, ale bedzie nie miło. Rozmawiałam z moim chłoakiem na ten temat, ale on powiedział, ze nie mam sie przejmowac, on widzi jak ona mnie taktuje, kłócił sie z nia ile razy, ale do niej nic nie przemwaia;/ Nawe taki głupi przykład, kupił mi bizuterie na swieta, a ona pyta sie jego, czy zasłuzyłam na taki drogi prezent..;/ jest zła, ze on wydaje swoje pieniadze na to, zeby np. przyjechac do mnie, ze czasami gdzies sobie wyskoczymy itd. Bo ona zawsze miała go przy sobie, wszezie zawsze z synem jedziła, a to podwiózł ja do pracy, a to pojechali do rodziny, a teraz nie ma taksówki, on pracuje, wieczorami jest ze mna, i rano z nowu praca... Nie wiem co mam robic, przeciez ja jej nie chce odebrac syna, ja go kocham i chciałabym miec jakies relacje dobre z jego matka, ale widac hyba sie nie da, co rodzicie?:(:(

Gość ech wiosna..wiosna...
Widzę, ze przyszła teściowa gotuje Wam krew w żyłach... Moja też jest dobra.Jest "zakochana" w swoim synu...a mnie niby dobrze traktuje, pyta się co i jak u mnie, jest miła, ale np. jak rozmawiamy we trójkę o dupie marynie, to traktuje mnie jak powietrze.Tylko do syna się zwraca.A najbardziej mnie rozpierdoliła w urodziny Mojego Faceta.Upiekła Mu tort w kształcie serca:))))!Myślałam, że jebnnę:))).A i jeszcze w Walentynki dostał od Niej kartkę z serduszkami własnoręcznie zrobioną z wyznaniem milości:))).Dla mnie to chore, ale Mój patrzy na to z przymrużeniem oka:).

Gość ech wiosna..wiosna...
teściówka też jest o mnie zazdrosna:).Mi to lata.Niech sobie bedzie.Zawsze komentuje moj stroj, wygląd itd.Tu by trochę kieckę skróciła, to inną fryzurę by wybrała...ale synuś jest doskonaly:))).Głupia baba.Dziewczyny trzeba mieć wyjebane na to i normalnie rozmawiać.A jak baba sobie gada, to niech gada...Nie ma się co przejmować.Inna sprawa jest jak synek obstaje za mamusią, to trzeba pogonić takeigo delikwenta.