Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minimorela

jestem chuda-pomóżcie

Polecane posty

Mam 34 lata, wzrost 1,68 i w porywach 52 kg i dla wszyskich mam anoreksje,itp. Nie odchudzam się, jem malo, ale czesto. Jednak szczegolnie rodzina -wielcy i grubi, pochlaniajacy kazda ilosc kazdego jedzenia nie rozumieja ze nie potrafie zjejsc kg ziemniakow na raz, że wole ogórka od wolowiny, że wolę zjejść porcje makaronu z ziolami niz kurczaka. Dla nich wiecznie sie odchudzam, unikam jedzenia, mam anoreksje itp. Ja akceptuję siebie, podoba mi się moje ciało, mojemu mężowi również. Piszę bo znów się pokłóciłam z kimś na temat mojego ciała. Usłyszałam że jestem koścista i mam początki anoreksji. Jestem mało asertywna i bolą mnie takie uwagi. Czy znacie jakieś skuteczne riposty na takie docinki?

Gość najlepsza muza
twoja wyszukiwarka mp3 www.W-MP3.pl zapraszamy!

Gość hfrtvmujgttyhjkjgft
może potrzebujesz bolca ?

Gość Emmett Fitz-Hume
Masz faceta?

Gość niesamowita prowokacja
oni jedzą za Ciebie:D , fakt mogłabyś przytyć 3 kg ... ale kto by się tym przejmował.

Gość niesamowita prowokacja
koścista dupa słabo nadaje się do klepania :D

Gość to ze Tobie podoba sie Twoje c
ialo to jeszcze nie wszystko.mozesz miec anemie z niedozywienia.nie chce cie atakowac tylko zapytam bylas u lekarza bo taka chudosc normalna nie jest

no wlasnie!z tego moga wypadac wlosy mozesz czuc sie zmeczona!zrob te badania i sie przekonasz

Gość buehehehehehehhehh
Minimorela - ja też jestem "anorektyczką", co wmawia mi moja ciotka. Co z tego, że jem dużo i dążę do tego, aby przytyć - ona czytała i ona wie. Komentarze nauczycieli w liceum (obecnie jestem na I roku) też nie były mi obce. Koleżanki również nie dawały mi żyć ('Ojojoj, jaka ty jesteś malutka, jakie rączi") - nosz kurwa, gdybym miała 4 lata, to ok, ale nie 18.

to swietnie ale na wszelki wypadek pojdz do lekarza da ci cos jezeli cos go w twoich wynikach zaniepokoi.bedzie dobrze!zima wlasciwie zawsze potrzeba nam wiecej witamin.kup sobie belisse jezeli nie zostala wycofana i lykaj ja raz dziennie.nie zaszkodzi

Gość Emmett Fitz-Hume
Jeśli masz faceta, to mów wszystkim, że tak Cię wykańcza w seksie, że ledwo żyjesz ;) Poważnie- przestaną zawistne mendy zawracać dupę :P