Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oszpecona

Blizna pooperacyjna na nosieTRAGESIA

Polecane posty

Gość Oszpecona

Witam wszystkich>ja juz popadam w depresje.Problem polega na tym,ze juz 2 rok chodze z ogromna blizna na nosie o wymiarach :1.5 cm na 3 cm.Nie mam chlopaka,wstydze sie innych,nie jeste soba,przez to ze mnie to dreczy,cala ta sytuacja zwygladem,POMÓZCIE!!!!

Gość aa aa aa pieski trzy
większa tragedią jest to, ze nie wiesz, ze tutaj na forum nikt Ci tej blizny nie zoperuje. idź do chirurga plastycznego

Gość Oszpecona
Najgorsze ze to jest blizna pooperacyjna.Mialam narosl na nosie i lekarz chirurg ja wycial.Nosilam plaster silikonowy,który zalecil i w wyniku jego zmiany wraz z plastrem pojechal i strup.Zalepilam to miejsce ponownie plastrem silikonowym,który jest wskazany do szybszego gojenia ran.Po paru dniach odkleilam plaster i co zobaczylam dziura na srodku nosa,ogromna:OOOOOOOOOOOOOOOO jejku nie zycze nikomu i z nia walcze juz 2 rok minie w marcu.Jest lepiej bo zbladla,jednak slady po wycieciu sa dalej i rzucaja sie w oczy,co radzicie???Jest to duza powierzchnia,wiec z chirurgi odpada,nie wchodzi sie 2 razy do tej smaej rzeki,a ja nie chce 2 raz tego przezywa,bolalo nawet jak jadlam po ?operacji:(((((((((((((((((Zyc mi sie odechciewa z ta skaza:/

Gość ato nie prrrowokacja

Gość Looooser
Coś pewnie można na to poradzić. Ja się nie znam, poszukaj w necie.

Gość Oszpecona
Jaka prowokacja????Co ty pieprzysz,jestem w dolku aty ztakim czyms wyjezdzasz,nie masz co robic widocznie na tym poscie,ze tez kopiesz lezacego:((( Dodam ze mialam juz 5 zabiegów laserowych i prawie zdane efekty,oprócz tych ze w portfelu jest mniej:((((

Gość Nie przesadzaj
juz 2 rok chodze z ogromna blizna na nosie o wymiarach :1.5 cm na 3 cm nos o wymiarach 1.5 cm na 3 cm to bardzo mały nosek :)

Gość Oszpecona
Hehe zle to odebralas,to sa wymiary BLIZNY i na prawde to przeywam,skoro wstydze sie ludzi:((

Gość wypelnij blizne srodkiem
o nazwie aquamid http://www.aquamid.pl/ podobno to trwaly wypelniacz, powieksza usta ale wypelnia tez blizny

Gość Oszpecona
Zobacze i poczytam:D dziekuje z aten link i zainteresowanie:P Jest mi na prawde ciezko,boje sie siebie w lustrze,a w dodatku ona jest wklesla i szeroka i sie na nia gapia:(((