Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemnastolatka...............

nie mam pojecia co to

Polecane posty

zawsze spalam malo.moglam polozyc sie nawet o 1 w nocy a i tak wstawalam o 7 albo 8 najpozniej. a od paru dni klade sie tak jak zawsze, kolo 23 , 24 ale wstaje o 11 a nawet 12.nigdy tak dlugo nie spalam, a w dodatku moge caly dzien nic nie zjesc i nie czuje glodu, co tez mi sie nigdy nie zdarzylo.czy ktos mial cos takiego? i z czym to sie moze wiazac?

tyle tylko ze ja napewno nie jestem :p powinnam od razu napisac zebyscie nie sugerowali ciazy :p

Gość rude to wredne
brak słońca. może odrobina solarium by pomogła? tak 4 minuty co 2, 3 dzień? albo wychodzic na spacer jak jest pogoda. dotlenic organizm.

codziennie jestem na dworze i napewno jestem dotleniona. nawet dzisiaj z bratem na sanki poszlam i wczoraj i tak godzinke sie pobawilismy,takze na brak tlenu i slonca nie moge narzekac. :/ juz sama nie wiem

proponuje ci zrobic podstawowe badania krwi , tarczycy i koniecznie zbadaj poziom cukru we krwi ,bo to spanie i brak odczucia głodu moga swiadczyc o cukrzycy ....

Może to też byc spowodowane zimą, wiadomo: dzień krótszy, niskie ciśnienie- czujemy się bardziej senni itd. Jednak Krysia ma rację, najlepiej zrobić badania.

Gość a jakbys sie czula jakby to on
no ja tez bym zaproponowala badanie krwi moczu itd

Gość osiemnastolatka....
cukier mam w porzadku,wiem bo moja mama ma cukrzyce i mierzylam sobie jej glukometrem,na czczo i po zjedzeniu kanapki do ktorej sie zmusilam. i wszystko bylo w normie, ale to trzeba dluzej mierzyc wiec przez nastepny tydz. bede mierzyc. mysle ze jak po pojsciu do szkoly mi nic nie przejdzie to pojde do lekarza

hmm ... też tak mam czasem ,ale to tylko zimną , w dzien mogłabym spać ciągle a wieczorem wcale... i z jedzeniem też to samo ,nie czuje głodu,ale latem od razu mi to przechodzi... może masz jakiś stres ? matura np?

Gość osiemnastolatka....
no matura przede mna ale czy ja wiem czy sie nia stresuje? raczej nie,za duzo czasu jest zeby sie stresowac.

Gość Ja tak miałam
Jak miałam anemię. Rano z trudem wychodziłam z łóżka a kiedy wracałam zaraz szłam spać. Wstawałam koło dwudziestej umyłam się napiłam i do łóżka.

Gość osiemnastolatka....
anemia? nie wiem to chyba jednak tylko lekarz stwierdzi.moja mama tez anemiczka wiec moze mam to w genach :D nie wiem zobaczy sie po wizycie lekarskiej.dzieki za odpowiedzi

Gość osiemnastolatka....
Objawy Główne objawy niedokrwistości to: bladość skóry, bladość spojówek oka, zmniejszona sprawność ruchowa, zadyszka po wysiłku, senność, apatia, szum w uszach, mroczki, płytki oddech, kłopoty z koncentracją i pamięcią, omdlenia, stany podgorączkowe, bóle w okolicy serca, uczucie zimna, depresja. Objawy charakterystyczne dla anemii spowodowanej niedoborem żelaza to: łamliwość włosów i paznokci, zmiany na błonie śluzowej języka, gardła, zajady, wysuszenie skóry. moze to faktycznie anemia jak wyzej napisalas. jestem blada jak sciana,dzisiaj wyszlam z bratem na sanki i weszlam pod niewielka gorke i zadyszki dostalam,jestem senna, za mostkiem mam czeste bole przy oddychaniu, dlonie mam wiecznie zimne,a ostatnimi czasy moja temp waha sie dosc czesto dochodzac do 37 stopni. wiec biorac pod uwage te wszystkie objawy w tyg pojde do lekarza