fanalanga 0 Napisano Styczeń 2, 2010 Cześć. Odrazu piszę że mam 13 lat. Kiedyś po powrocie ze szkoły miałam na bieliźnie krew. Myślałam że to 1 miesiączka, ale odziwo trwała ona tylko 1 dzień- bo już wieczorem nie krwawiłam. czy to była miesiączka, czy może jakaś oznaka przed.. proszę o odpowiedzi!!! dzięki.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyneczka 0 Napisano Styczeń 2, 2010 Nie martw sie to normalne, ja tez tak miałam za miesiąc dostałam normalnie okres. spokojnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość froksi Napisano Styczeń 2, 2010 ja tak milam a potem okazało s ie ze jestem w ciazy :( ale do dzis mi sie czasami kilka dni przed okresem zdarza krwawienie potem zanik i znów normalne 0o czasie w iec s ie nie martw na zapas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Opinia.... Napisano Styczeń 3, 2010 Twój organizm dopiero zaczyna przygotowywać się do miesiączkowania. krwawienie jest wynikiem zmian hormonalnych, jakie w Twoim organizmie zachodzą. Niestety nie od razu będziesz miała regularne miesiączki, nie zawsze będą 3-4 dniowe (czasem będą krótsze, czasem dłuższe), bo na to wszystko potrzeba czasu. Organizm potrzebuje kilku lat, aby ustabilizować cykl (3-6 lat). Więc nie przejmowałabym się tym i czekała na kolejne krwawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach