Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały tchórz

BOJĘ SIE PSÓW

Polecane posty

Gość mały tchórz

Koło miejsca gdzie mieszkam często łażą luzem jakieś psy, dotąd żaden nic mi nie zrobił ale jak tylko widze z daleka to mam przyspieszone bicie serca, pocę sie i chce mi sie płakać. Jestem dziewczyną, mam już 20 lat, a mam ochotę uciekac gdy widze jakiegoś nieznanego psa luzem. na dodatek mam inne fobie, boję sie wysokości, pająków, ale to z psami jest wyjątkowo żałosne.

Gość 130cm
a co przeskrobałaś, że tak się lękasz policji?

Gość TH is IT
Ja też chodzę bez smyczy

Gość mały tchórz
haha, pisze na poważnie.

nie martw sie ja też sie strasznie boje psów ktorych nie znam nawet jak są za ogodzeniem to boje sie ze zaraz mi wyskoczy:)

Gość ja mam 25 lat i też
bardzo boję się psów, powiedziała bym, że panicznie. Tylko, że u mnie to nie jest bezpodstawne. Moja rada - kup gaz odstraszający psy. Po 1 nie będziesz się bała (psy to wyczuwają), mając taki gaz Ty nie będziesz się bała, one nic nie wyczują, więc mniejsze prawdopodobieństwo, że zaatakują. A jak już zaatakują pryśniesz i pies ucieka.

Gość mały tchórz
Nieźle ale to gaz specjalnie na psy, czy na potencjalnych gwałcicieli też zadziała?

Gość Majutek
Ja też mam psa, z resztą od zawsze miałam i nie uchroniło mnie to od strachu przed nimi :) wręcz przeciwnie. Wracając do pytania tak - to specjalny gaz (inny, niż taki do samoobrony przed ludźmi) poszukaj w internecie. Co ważne - nie robi on krzywdy tym psom.

Gość TH is IT
Jak by mi ktoś tak zrobił na moją sunię to bym zapierdolił na śmierć

Gość mały tchórz
Ja aż się trzęsę ze stachu więc psy to na pewno wyczuwają. Chyba sie zaopatrze w ten gaz.

Gość boje sie psów
ja si e strasznie boje , jak widzę ze pies podbiega do mnie drę się ze strachu na całe gardło i w dodatku od razu płacze. ;/ to jest strasznie żałosne ale niestety tak mam od zawsze ! nienawidzę zwierząt !